Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-10-2023

Δηλώσεις Σιντιγκόι - Συναδινός: «Οι ομάδες από το 4 μέχρι το 9 είναι σχεδόν ισάξιες» (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Σιτιγκόϊ δήλωσε:

 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως περιμέναμε. Ξεκινήσαμε δυνατά, καταφέραμε να προηγηθούμε με 1-2, αλλά στο 4ο σετ μετά το 11-17 έγιναν απίστευτα λάθη και μία κατακόρυφη «βουτιά» της απόδοσής μας. Λάθη ερασιτεχνικού επιπέδου, τα οποία παραλίγο να μας στοιχίσουν την ήττα. Κακές στιγμές που συμβαίνουν εδώ και καιρό για 5η ίσως και 6η φορά με τα ίδια προβλήματα. Κανονικά λοιπόν θα έπρεπε να κερδίσουμε τον αγώνα με 1-3 σετ, αλλά όπως περίμενα, ο αντίπαλός μας για άλλη μια φορά το πάλεψε μέχρι τέλους. Αν λοιπόν δεν γίνουμε πιο σκληροί και δεν κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά στην αυτοπεποίθηση, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Και θα δούμε συχνά φέτος τέτοια παιχνίδια, αφού όπως έχω πει όλες οι ομάδες θα μάχονται αφού είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο και το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνεται από την ημέρα και την κατάσταση της κάθε ομάδας. Εμείς στο τέλος κρατάμε ότι κερδίσαμε δύο σημαντικούς εκτός έδρας βαθμούς απέναντι σε μία σημαντική ομάδα, καθώς εκτιμώ ότι πολλές ομάδες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα εδώ στην Καλαμάτα».

Ο λίμπερο του Άθλου Ορεστιάδας Σωτήρης Συναδινός δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν παιχνίδι με ένταση, ειδικά από την στιγμή που παίζαμε στην έδρα της Καλαμάτας. Η ομάδα μας έχει κάποια κενά σημεία που είδαμε και στο Λιγκ Καπ. Προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε μέχρι να τα διορθώσουμε. Παρόλα αυτά, πήραμε τη πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, έστω με 3-2. Το βλέπουμε θετικά και ξεκινάμε δυναμικά τη σεζόν. Στο πρωτάθλημα μας μπορούμε να δούμε πράγματα που δεν περιμένεις. Οι ομάδες από το 4 μέχρι το 9 είναι σχεδόν ισάξιες και όλες θα παλέψουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Δηλώσεις Σιντιγκόι - Συναδινός: «Οι ομάδες από το 4 μέχρι το 9 είναι σχεδόν ισάξιες» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject