Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-02-2015

Η Κηφισιά σε 73΄νίκησε 3-0 τον Παμβοχαϊκό

Rate this item
(0 votes)

Ακάθεκτη συνεχίζει η Κηφισιά στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ καθώς σημείωσε την 11η νίκη της και ανέβηκε στους 34 βαθμούς διαρτηρώντας τη θέση της στην πρώτη 4αδα. Με 11 άσσους και πρωταγωνιστή τον Ρουμελιωτάκη η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη νίκησε 3-0 σε 73΄τον Παμβοχαϊκό ο οποίος οριστικά έχασε κάθε ελπίδα για την πρώτη 4αδα.

Το νωθρό ξεκίνημα του Παμβοχαϊκού ήταν αρκετό για να δώσει ευκαιρίες για εύκολους πόντους στην γηπεδούχο ομάδα. Η Κηφισιά έδειξε τη δύναμη της από την αρχή και παρόλο που δεν πέρασε με μεγάλη διαφορά μπροστά στα πρώτα λεπτά, με το σέρβις του Παπαγγελόπουλου και τον Ρουμελιωτάκη να παίρνει τις επιθέσεις, σιγά - σιγά μεγάλωσε τη διαφορά. Το 1-0 ήταν εύκολη υπόθεση για την Κηφισιά, που χρειάστηκε λίγο παραπάνω από μία ώρα για να τελειώσει και το παιχνίδι.

Ο  Παπαγγελόπουλος έκανε το 1-0 σε πρώτο χρόνο, ο Κανέλλος τον ... μιμήθηκε και πήγε στο σέρβις από όπου αστόχησε. Αυτή ήταν η ευκαιρία του Γιοβάνοβιτς να δείξει ότι δεν ήταν άδικα MVP της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Σέρβος διαγώνιος πέτυχε 5 συνεχόμενους άσσους και δέχθηκε το χειροκρότημα των λιγοστών φιλάθλων που βρέθηκαν στο Ζηρίνειο. Νέμεθ και Ντουσάρμ επιχειρούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα, όμως η ομάδα του Αρσενιάδη είχε επιβληθεί πλήρως για το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Μέρτεν άλλαξε τη σύνθεση της ομάδας του και αντί των Τερζή και Ντουσάρμ ξεκίνησε με τους Δρογκάρη και Στεφάνοβιτς, με τον δεύτερο να έχει περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο δεύτερο σετ, προκειμένου να... υποδεχτεί τα «διαστημικά» σέρβις του Γιοβάνοβιτς. Η εικόνα του Παμβοχαϊκού βελτιώθηκε και το παιχνίδι έμοιαζε πως θα έχει συνέχεια. Ωστόσο, μετά το 17-17 συνεχίστηκαν τα λάθη για τους φιλοξενούμενους και ο εξαιρετικός Ρουμελιωτάκης τελείωσε το παιχνίδι.

Από τα ωραία του αγώνα ήταν η επίθεση του Νικολάκη, ο οποίος έγινε για λίγο διαγώνιος.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργουλέας
 
Διακύμανση:
1ο σετ: 8-7, 16-11, 21-14, 25-16
2ο σετ: 8-4, 16-7, 21-13, 25-18
3ο σετ: 7-8, 14-16, 21-19, 25-21
 
*Οι πόντοι της Κηφισιάς προήλθαν από 11 άσσους, 37 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων και του Παμβοχαίκού προήλθαν από 3 άσσους, 32 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 15 λάθη αντιπάλων.
 
Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-18, 25-21)
 
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Νικολάκης 3 (2/2 επ, 1 άσσος), Σουλτανόπουλος 5 (4/6 επ, 1 μπλοκ), Παπαγγελόπουλος 7 (3/3 επ, 4 μπλοκ), Φερρέρα 9 (7/12 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 89% υπ - 22% άριστες), Ρουμελιωτάκης 15 (12/16 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 80% υπ - 40% άριστες), Γιοβάνοβιτς 18 (9/23 επ, 7 άσσοι, 2 μπλοκ) / Ταμπουρατζής (λ, 50% υπ - 25% άριστες), Χατζηπροδρόμου, Κόντος
 
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μέρτεν): Τερζής 2 (2/2 επ), Παπαδόπουλος 2 (1/1 επ, 1 μπλοκ), Κανέλλος 6 (4/11 επ, 2 μπλοκ), Νέμεθ 14 (12/23 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 43% υπ - 14% άριστες), Σαρικεΐσογλου 6 (5/9 επ, 1 μπλοκ, 39% υπ - 0% άριστες), Ντουσάρμ 6 (5/13 επ, 1 άσσος) / Ζήσης (λ, 63% υπ - 33% άριστες), Μακρυγιάννης, Δρογκάρης, Στεβάνοβιτς 1 (1/8 επ, 50% υπ - 30% άριστες), Ρόου 3 (2/2 επ, 1 άσσος).
 
Ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, ικανοποιημένος από την ομάδα του, δήλωσε: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήμασταν πολύ σοβαροί και για δύο σετ είχαμε «διαστημικό» σέρβις. Ξέραμε ότι η άλλη ομάδα είναι πολύ ισχυρή σε επίθεση και σέρβις και παίξαμε καλά σε αυτά τα δύο σημεία, πιέσαμε σε αυτά. Το τρίτο σετ δεν ήθελε πολύ για να χαθεί, ο Παμβοχαϊκός είναι καλή ομάδα και έχει κινήσεις να κάνει από τον πάγκο. Άλλαξε 3 παίκτες και άλλαξε η εικόνα. Η μία ομάδα φρεσκάρεται και η άλλη χαλαρώνει και αλλάζουν τα δεδομένα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ δύσκολο και θα το αντιμετωπίσουμε αναλόγως. Ο Άρης έχει συγκεκριμένη δυναμική πιά, είναι ενισχυμένος με τον Καμίνσκι και το αποτέλεσμα στην Ορεστιάδα λέει πολλά και δείχνει το βαθμό δυσκολίας».
 
Ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού, Μίκαελ Μέρτεν, δήλωσε: «Η Κηφισιά νίκησε καθαρά και άξιζε τους 3 βαθμούς. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Στο τρίτο σετ μπορούσαμε να συναγωνιστούμε, αλλά το παιχνίδι είχε κριθεί. Οι αλλαγές που έγιναν στο τρίτο, νομίζω ότι βοήθησαν και η Κηφισιά χαλάρωσε. Είχαμε την ευκαιρία για ένα σετ. Στο επόμενο παιχνίδι παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως έχουμε δείξει στην έδρα μας, παίζουμε καλά, κι ελπίζω να το κάνουμε και αυτή τη φορά. Στόχος μας είναι να είμαστε στην οχτάδα και να συγκεντρώσουμε αρκετούς βαθμούς για να μείνουμε σε αυτές τις θέσεις».
 
Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, είπε: «Είχαμε δυστυχώς άσχημη εμφάνιση. Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως η καλή εμφάνιση του προηγούμενου παιχνιδιού φαίνεται πως ήταν τυχαία. Στο πρώτο σετ ξεκινήσαμε νωθρά, στο δεύτερο ξεκίνησε ο Γιοβάνοβιτς με δυνατό σέρβις και ξέφυγαν από την αρχή. Αυτό που έκανε ο Γιοβάνοβιτς δεν γίνεται κάθε μέρα. Στο τρίτο σετ, όταν δεν το παίρνεις, χάνεις το παιχνίδι. Κάποια λάθη και κάποιες μπάλες που έπρεπε να τελειώσουμε δεν έγιναν. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιη νίκη της Κηφισιάς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε να παίξουμε καλά για εμάς, τους προπονητές και τη διοίκηση του Παμβοχαϊκού».
 
 
kif-pamvo4.jpgkif-pamvo3.jpgkif-pamvo5.jpgkif-pamvo1.jpgkif-pamvo2.jpg
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Η Κηφισιά σε 73΄νίκησε 3-0 τον Παμβοχαϊκό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject