Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-05-2014

«Καλή επιτυχία» στους «βολεϊκούς» υποψηφίους

Rate this item
(0 votes)
Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στους υποψηφίους των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών που προέρχονται από τον χώρο της Volleyleague. Πρόκειται για:
 
* Τον εκπρόσωπο του Φοίνικα Σύρου στην ΕΣΑΠ και πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιώργο Λεονταρίτη που είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγίου» του Γιώργου Χατζημάρκου.

* Τον αντιπρόεδρο του Φοίνικα Σύρου Αντώνη Ρούσσος ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κυκλάδων και Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου.

* Τον πρόεδρο του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Μανώλη Λαδουκάκη που είναι υποψήφιος με το Παναθηναϊκό Κίνημα στον Δήμο Αθηναίων.

* Τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού στην ΕΣΑΠ Γιάννη Κοτσίρη που είναι υποψήφιος με το Παναθηναϊκό Κίνημα στον Δήμο Αθηναίων.

* Τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ Μάνο Μακρή που είναι υποψήφιος με την Βάσω Αγαγιώτου με τον συνδυασμό «Μπροστά» για τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας.
 
* Τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Νίκο Μαντούβαλο που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη.
 
* Τον ορθοπεδικό Δημήτρη Τσούκα που είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή με την «Κοινωνία Αξιών».
 
* Τον διεθνή κεντρικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέα Ανδρεάδη που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σουφλίου.
 
* Τον διαγώνιο του ΠΑΟΚ Αινεία Τζελάτη που είναι υποψήφιος στον συνδυασμό «Δήμος Δέλτα – Αλλάζουμε μαζί» του Γιώργου Αρβανιτίδη στην εκλογική περιφέρεια Εχεδώρου.
 
* Τον κεντρικό της Ορεστάδας Στέλιο Κεμανετζή που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Βύσσας.
 
* Τον πασαδόρο της Νίκης Αιγινίου Τάσο Αναστασιάδη που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Παύλου Μελλά στον συνδυασμό του δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου.
 
* Τον πρώην προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ανδρεάδη που είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό «Πόλη και Πολίτες» με υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγελη Λαμπάκη.
 
* Τον στατιστικολόγο - προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιπποκράτη Δήμητσα που είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αλεξανδρούπολης με την παράταξη "ΑΝΑ.Σ.Α." του Παύλου Μιχαηλίδη.
 
* Τον πρώην πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικογράφων και μέλος του ΤΑΑ Παμβοχαϊκός Παύλο Γερακάρη που είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορυδαλλού με τον συνδυασμό «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» με επικεφαλής τον Σταύρο Κασιμάτη.
 
* Το μέλος του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και επί σειρά ετών νομικός εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Κατερίνα Γιαννακοπούλου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, Δημοτικό Διαμέρισμα Πανοράματος, με τον συνδυασμό του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.
 
* Τον δημοσιογράφο ρεπόρτερ του βόλεϊ και συνεργάτη της NOVA στην Αλεξανδρούπολη που θέτει υποψηφιότητα για Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη» με επικεφαλής τον Παύλο Μιχαηλίδη.
 
* Toν αρχηγό της Παναχαϊκής Νίκο Ρουμελιωτη που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Πατρών με το συνδυασμο «Νέα Πόλη» του πρώην προέδρου της Ε.Α.Πατρών Κώστα Χριστοπουλου.
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. «Καλή επιτυχία» στους «βολεϊκούς» υποψηφίους
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject