Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-06-2014

Το Beach Volley League 2014 στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Oι αγώνες του Beach Volley League 2014 απ΄ευθείας από τα κανάλια Novasports:

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 18:00, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD και σε περιγραφή του Παντελή Λώλη, τους τελικούς του 2ου Beach Volleyleague που θα διεξαχθούν στα Χανιά.

H Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη διοργάνωση, στην οποία λαμβάνουν μέρος ηχηρά ονόματα αθλητών του beach volley και τα αθλητικά κανάλια της Nova θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τους συναρπαστικούς αγώνες στην άμμο.

Μεταξύ των αθλητών που θα λάβουν μέρος, είναι οι φετινοί πρωταθλητές του τουρνουά Beach Volley League του Βορρά, Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης, και οι πρωταθλητές του τουρνουά του Νότου, Σωτήρης Βλαχοστάθης και Κώστας Βασιλάκος, αλλά και οι φιναλίστ των δύο τουρνουά, Κώστας Δαλακούρας, Γρηγόρης Κοντοστάθης, Νίκος Κούνας και Σταύρος Βλαχάκης, που θα αγωνιστούν για την ανάδειξη του πρωταθλητή 2014.

Οι τελικοί θα μεταδοθούν και από τη Web TV του www.novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet ή/και Nova.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Το Beach Volley League 2014 στα κανάλια Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject