Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-12-2014

Aποφάσεις της 111ης συνεδρίασης της Ε.Σ.Α.Π.

Rate this item
(1 Vote)
Volleyleague
Η 111η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών που πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 στα γραφεία της ΕΣΑΠ (ΟΑΚΑ - Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά, Μαρούσι) και αποφασίστηκαν τα εξής:
* Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε οι αγώνες της 10ης αγωνιστικής να γίνουν στις 28 Δεκεμβρίου 2014.
 
* Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του φάιναλ-4 League Cup «Νίκος Σαμαράς» (30-31 Ιανουαρίου 2015) κι εντός μιας εβδομάδας θα αποφασιστεί ο τόπος διεξαγωγής.
 
* Ενημερώθηκαν τα μέλη για την πρόταση της NOVA για επέκταση του συμβολαίου.
 
* Ενεκρίθη ο προϋπολογισμός 2014-2015.
 
* Έγινε ενημέρωση των μελών του ΔΣ από το προεδρείο, για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ Ιωάννη Ανδριανό, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8/12/2014.
 
* Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη θεσμοθέτηση του Μνημονίου μεταξύ των ΕΣΑΠ - ΕΟΠΕ - ΠΑΣΑΠ και αφορούν διακανονισμούς οφειλών αθλητών - Ανώνυμες Εταιρείες - Επιτροπή Αδειοδότησης.
 
* Συγκροτήθηκε η νέα Επιτροπή πρωταθλήματος. Η σύνθεση της: Πρόεδρος: Χρήστος Γρόλλιος, Μέλη: Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Χρήστος Καρβούνης. Αναπληρωματικά Μέλη: Κώστας Ρωμανός, Δημήτρης Κάσσαρης.
 
* Έγινε ενημέρωση στο ΔΣ της ΕΣΑΠ από τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ Δ. Παπασταύρου για το μέλλον της ΑΕΚ. Η πλευρά της ΑΕΚ δεσμεύτηκε να ενημερώσει για τις τελικές αποφάσεις τους , την ΕΣΑΠ, το αργότερο  μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός διαβεβαιώνοντας πως θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τρέχον πρωτάθλημα.
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Aποφάσεις της 111ης συνεδρίασης της Ε.Σ.Α.Π.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject