Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-10-2015

Τακουρίδης: «Κάτι περισσότερο από την παραμονή»

Rate this item
(0 votes)
Την πρώτη του προπόνηση με την Παναχαϊκή, έκανε την Τετάρτη 14/10 το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιάννης Τακουρίδης ο οποίος θα ενισχύσει φέτος τους κοκκινόμαυρους στην volleyleague. 

 

Ο έμπειρος παίκτης μίλησε σήμερα στο panaxaikivolley.gr  για το πώς ήρθε στην Πατρινή ομάδα και τους στόχους που έχει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
 
«Η πρώτη προσέγγιση από την Παναχαικη έγινε πριν λίγες μέρες από το Νίκο Ρουμελιώτη τον οποίο γνωρίζω καλά από την θητεία μας στον Αρη και τον εκτιμώ πολύ και με έχει στηρίξει» είπε αρχικά ο Γιάννης Τακουρίδης και πρόσθεσε: «Η πρόταση που μου έγινε με κάλυψε και έτσι είπα το ναι στην Παναχαϊκή. Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 
Σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι στόχοι του, ο διεθνής κεντρικός, σημείωσε: «Ξέρω ότι βασικός στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει κατηγορία όμως εγώ θέλω να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Πρώτα από όλα όμως θα κοιτάξουμε η ομάδα να εξασφαλίσει σύντομα την παραμονή της στην κατηγορία και μετά θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε». 
 
Ο Γιάννης Τακουρίδης σχολίασε και την παρουσία των φίλων της Παναχαϊκής στους αγώνες της ομάδας βόλεϊ: «Η Παναχαϊκή είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και γνωρίζω ότι οι οπαδοί της είναι μοναδικοί. Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι εμείς θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι για να τους κάνουμε χαρούμενους».  
 
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Παναχαϊκή Τακουρίδης: «Κάτι περισσότερο από την παραμονή»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject