Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-03-2015

Προτεραιότητα για εισιτήρια οι κάτοχοι των «διαρκείας»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φαίναλ-4 Κυπέλλου εξέδωσε το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου δίνοντας πλεονέκτημα στους κατόχους «διαρκείας» του Φοίνικα ώστε να αποκτήσουν εισιτήρια της διοργάνωσης.

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, συνδιοργανωτές του φάιναλ-4 Κυπέλλου ανδρών, που θα διεξαχθεί στο νησί της Σύρου το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου 2015 με τη συμμετοχή των ομάδων: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, ΠΑΟΚ, Α.Ο. Κηφισιάς και Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ενημερώνουν τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας ότι αύριο, Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος πριν και μετά τον αγώνα ΑΟ Φοίνικας - Παμβοχαϊκός, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιαο του πρωταθλήματος της 19η αγωνιστικής Volleyleague ΟΠΑΠ», αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Λεονταρίτη.

Βρίσκεστε εδώ: News Hellenic Cup Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Προτεραιότητα για εισιτήρια οι κάτοχοι των «διαρκείας»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject