Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-12-2023

CEV Cup: Ο ΠΑΟΚ στη Σαρδηνία με τη Μιλάνο των Καζίνσκι, Μεργκαρέχο (13/12, 20:00, Cosmote Sports 9 HD)

Rate this item
(0 votes)
O ΠΑΟΚ μπαίνει στα δύσκολα στη φάση των «16» του CEV Cup και δοκιμάζεται την Τετάρτη στην γυμναστήριο Πάλα Πιράστου Κάλιαρι της Σαρδηνίας έδρα της Αλιάνζ Μιλάνο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος (13/12) και διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τσέχος Ζντένεκ Γκραμπόβφσκι και ο Κύπριος Χρίστος Μαϊφόσης.

 

Η Μιλάνο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας στο ιταλικό πρωτάθλημα και για την 9η αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 σετ στην έδρα της Μόντενα.

 

Στο δρόμο του ΠΑΟΚ θα βρεθούν ο Βούλγαρος ακραίος Ματέι Καζίνσκι, ο Κουβανός Οσνιέλ Ερναντέζ Μεργκαρέχο που τη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ο Ιταλός πασαδόρος Νίκολα Ζόντα, ο Βέλγος διαγώνιος Φερέ Ρίτζερς, ο Αργεντινός κεντρικός Λούζερ Αουγκουστίν, ο Γιαπωνέζος ακραίος Γιούκι Ιζικάβα και ο Κροάτης διαγώνιος Πέταρ Ντίρλιτς.

 

Η Άλιανζ Μιλάνο στη φάση των «32» απέκλεισε με δύο νίκες 3-0 την βελγική Ντεκοσπάν VT Μένεν.

 

Η Μιλάνο βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας στο ιταλικό πρωτάθλημα και για την 9η αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 σετ στην έδρα της Βερόνα.

 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote sport 9HD στις 20:00 (13/12). 

Για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Αλιάνζ Μιλάνο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν θα έχουμε στην διάθεση μας έναν από τους καλύτερους παίκτες μας, τον Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, αλλά αυτό θα πρέπει να δώσει κίνητρο στους υπόλοιπους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Μιλάνο είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ελπίζουμε σ' ένα καλό παιχνίδι. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και την ποιότητα μας, έχοντας μία σπάνια πιθανότητα να παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες από το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη».

Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Π.Α.Ο.Κ. CEV Cup: Ο ΠΑΟΚ στη Σαρδηνία με τη Μιλάνο των Καζίνσκι, Μεργκαρέχο (13/12, 20:00, Cosmote Sports 9 HD)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject