Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2023

Ντάκουρης - Αλεξάκης: «Παίζουμε συνεχόμενα τάι μπρέικ, ακόμα θέλουμε χρόνο»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής της Καλαμάτας 80 Παναγιώτης Ντάκουρης αναφέρθηκε στην δεύτερη ήττα με 3-2 σετ στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Υπενθυμίζεται πως οι νεοφώτιστοι έχουν δώσει και δύο τάι μπρέικ στο τουρνουά του Σήμαντρον.

 

«Η αλήθεια είναι πως συνέβη ότι και στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ πως ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο. Αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει εύκολα και ειδικά μέσα στην έδρα μας θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Οι δύο αγώνες που δώσαμε μπορεί να έχουν ίδια σκορ αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικά ματς. Με τον Άθλο στα δύο πρώτα σετ αργήσαμε να μπούμε στον αγώνα. Για δύο σετ νομίζω πως είχαμε ζήτημα προσαρμογής με το τεράστιο γήπεδο. Με τον Πήγασο πάλι δε μπήκαμε καλά αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Βρήκαμε το ρυθμό μας και γίναμε ανταγωνιστικοί. Όλα αυτά είναι ζητήματα προσαρμογής στο επίπεδο της νέας κατηγορίας και φυσικά εμπειρίας στη διαχείριση τέτοιων αγώνων και ειδικά αυτών που πηγαίνουν στο τάι μπρέικ».

Ο κεντρικός της Α.Ο.Καλαμάτας 80 Αλέξανδρος Αλεξάκης είπε: «Εχουμε δώσει τέσσερα συνεχόμενα ματς στο τάι μπρέικ. Δυστυχώς όμως δεν έχει έρθει το αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε χρόνο. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, παίκτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι λόγω φορτωμένης προετοιμασίας και είναι λογικό να παίζουμε έτσι. Βελτιωνόμαστε ποιοτικά από αγώνα σε αγώνα. Πλέον κοιτάμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άθλο που είναι και ο μεγάλος μας στόχος μας. Είμαστε χαρούμενοι που μπαίνουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Volley League και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα με τον Άθλο».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Καλαμάτα 80 Ντάκουρης - Αλεξάκης: «Παίζουμε συνεχόμενα τάι μπρέικ, ακόμα θέλουμε χρόνο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject