Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-10-2023

Πήγασος Πολίχνης - Ορφανός - Τζιουμάκας: «Έχουμε μέταλλο για τις ανατροπές»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Πηγάσου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός είπε μετά τις δύο νίκες με 3-2 επί της Καλαμάτας 80 και του Πηγάσου Πολίχνης που έφερε την ομάδα του στην πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

«Στα πρώτα δύο σετ δεν ακολουθήσαμε την τακτική μας και μπήκαμε μουδιασμένοι. Πιεστήκαμε πάρα πολύ στο σέρβις και αντίθετα εμείς δεν πιέσαμε καθόλου στα δύο σετ. Στο 3ο σετ πιέσαμε, χαλάσαμε αρκετά την υποδοχή του Άθλου, οπότε μετά έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα και σίγουρα η είσοδος και σήμερα του Καπετανίδη, έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα και ήταν καταλυτική. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για έναν προπονητή όταν έρχεται ένας παίκτης από τον πάγκο και παίζει όπως έπαιξε σήμερα ο Καπετανίδης. Νομίζω αυτό είναι η ευχή για έναν προπονητή και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Η ομάδα παράλληλα έδειξε ότι έχει λύσεις, σήμερα μπήκε ο Τζουμάκας αντί του Μίλη και μπορούμε να κάνουμε ανατροπές τέτοιου είδους, όπως η σημερινή. Το γεγονός ότι σε δύο σερί παιχνίδια πήραμε τη νίκη με ανατροπή στο ται μπρέικ δείχνει το μέταλλο της ομάδας και ότι δε θέλει να χάνει. Βρίσκεται πίσω με 0-2 σετ και παλεύει κάθε φάση. Αυτό τα λέει όλα! Μετά τα παιχνίδια χθες και σήμερα καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο θα είναι το φετινό πρωτάθλημα, όταν οι τρεις ομάδες που αγωνίστηκαν στην Ορεστιάδα ήρθαν και τα 3 ματς 3-2.Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε τι πρωτάθλημα μας περιμένει, οπότε παιχνίδι με το παιχνίδι θα μπούνε και οι στόχοι μέσα στην αγωνιστική σεζόν».

Ο διαγώνιος του Πηγάσου Πολίχνης Γιώργος Τζουμάκας δήλωσε: «Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και χωρίς συγκέντρωση, αλλά μετράει πάρα πολύ για μας η αντίδρασή μας! Βγάλαμε ψυχή και φέραμε το παιχνίδι στα ίσα και έστω και δύσκολα απέναντι σε ένα πολύ καλό και μαχητικό Άθλο Ορεστιάδας καταφέραμε και επικρατήσαμε στο τάι μπρεικ. Θέλουμε ακόμη χρόνο, είναι σημαντικό και για μένα που έπαιξα και βοήθησα γιατί είμαι μόλις λίγες μέρες στην ομάδα και συνεχίζουμε ενόψει του πρωταθλήματος.

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης - Ορφανός - Τζιουμάκας: «Έχουμε μέταλλο για τις ανατροπές»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject