Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-01-2024

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Πένθος για το θάνατο του Γιώργου Αλεξανδρή

Rate this item
(0 votes)
Σοκ έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και ειδικά των τμημάτων βόλεϊ ο θάνατος του Γιώργου Αλεξανδρή. «Εφυγε» στα 46 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Γιώργου Αλεξανδρή.

Φτωχότερη έμεινε από χτες το βράδυ η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο «αιώνια πιστός» Γιώργος Αλεξανδρής.

Επρόκειτο για μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα που έβαλε το λιθαράκι της στο οικοδόμημα του Συλλόγου και στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου του «τριφυλλιού» παντοιοτρόπως.

Ήταν ένα από τα παιδιά της Λεωφόρου που βρέθηκε κυριολεκτικά …στα πέταλα ολόκληρης της γης σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Πέραν της φίλαθλης ιδιότητας του υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ενώ είχε πέρασμα και από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Ήταν ένας από τους ακάματους εργάτες του «τριφυλλιού» με βαθιά πίστη στην «πράσινη» ιδέα και υψηλά Παναθηναϊκά ιδανικά.

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναθηναϊκός Α.Ο. Παναθηναϊκός Α.Ο.: Πένθος για το θάνατο του Γιώργου Αλεξανδρή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject