Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-05-2014

Ευχαριστήριες επιστολές της Παναχαϊκής

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίρισης εξέδωσε έξι ευχαριστήριες ανακοινώσεις. Μεταξύ αυτών ευχαριστεί δημόσια τον Γιώργο Λυκούδη, τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Μακρυκώστα, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και τον Διοικητή του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών Τριαντάφυλλο Πανώριο, το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων, τη Διοίκηση και το προσωπικό του ΕΚΑΒ, την Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αχαΐας καθώς και τους χορηγούς και υποστηρικτές. Αναλυτικά:
Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Προπονητή της Ομάδας, κ. Γιώργο Λυκούδη, για την πολύ μεγάλη προσφορά του και τις υπηρεσίες του, ο οποίος, αναλαμβάνοντας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή την Ομάδα μας, κατάφερε να την κάνει ανταγωνιστική και ποιοτική, ώστε να διεκδικήσει την παραμονή στην Α1 Κατηγορία VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.
Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, θέλει να ευχαριστήσει θερμά και τον Β’ Προπονητή, κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος εκτός από τις υπηρεσίες του στην αντρική ομάδα, ανέλαβε σε μία δύσκολη στιγμή και τις ακαδημίες, Εφήβων - Παίδων – Παμπαίδων, καταφέρνοντας μάλιστα, με πολύ δουλειά και αφοσίωση, μεγαλύτερη προσέλευση αθλητών στο Σωματείο μας.
Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, θέλει να ευχαριστήσει θερμά και τον προπονητή, κ. Γιώργο Μακρυκώστα, για τις υπηρεσίες του και την βοήθειά του, κατά την διάρκεια των αγώνων play out, για την Α1 Κατηγορία VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014.
 
Προς Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και Διοικητή
 
Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και τον Διοικητή του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, κ. Τριαντάφυλλο Πανώριο και τους συνεργάτες του, για την άψογη οργάνωση και σωστή εκτέλεση μέτρων, σε όλες τις αγωνιστικές που έδωσε η Ομάδα μας στο γήπεδό μας, για την Α1 Κατηγορία VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014.
 
Το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων
 
Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, θα ήθελε να ευχαριστήσει το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων, για την συμμετοχή και στήριξή του σε όλες τις αγωνιστικές που έδωσε η Ομάδα μας στο γήπεδό μας, για την Α1 Κατηγορία VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014.
 
Τη Διοίκηση και το προσωπικό του ΕΚΑΒ
 
Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Διοίκηση και το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την συμμετοχή και στήριξή τους, σε όλες τις αγωνιστικές που έδωσε η Ομάδα μας στο γήπεδό μας, για την Α1 Κατηγορία VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014.
 
Την Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αχαΐας
 
Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αχαΐας για την συμμετοχή και στήριξή τους, σε όλες τις αγωνιστικές που έδωσε η Ομάδα μας στο γήπεδό μας, για την Α1 Κατηγορία VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014.
 
Τους χορηγούς και υποστηρικτές
 
Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια για την πολύτιμη βοήθεια και ανταπόκριση στο αίτημα για οικονομική υποστήριξη της προσπάθειας της Ομάδας μας, στην Α1 Κατηγορία VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014, τους παρακάτω Χορηγούς :
ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ Α.Ε.
JACOBS ΚΑΦΕΣ
GREEN CAMP
ΜΥΛΩΝΑΣ GRANDE
KOSTIKAS
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΑΕ
PILAVAS ΟΥΖΟ
ΜΠΕΛΕΧΑΣ ΤRANSFER
STEGNO PLUS
AVIS RENT A CAR
ΓΕΡΜΑΝΟΣ
PORTO RIO
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΦΕ
COFFEE ISLAND
ΚΡΟΝΟΣ SUPER MARKET
ΤΗΕ ΜΑRK - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΔΡΙΖΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΕΡΑΝΟΙ
ΤΟRRE TRANS
ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΕΡΒΙΣ
PHYSIQUE GYM
ΓΟΥΡΔΟΥΠΗΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
EMILIANO
ΑΣΚΟΥΝΗΣ SECURITY
ΔΟΥΒΡΗΣ
POWERADE
ΡΑΠΤΗΣ OΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ
ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
ΟRO ANTICO ΚΑΦΕ
DUR
ΘΩΜΑΣ KAYΣΙΜΑ
MAGNIFIKO
ΑΣΤΕΡΙΑ
ΝΑΥΤ-ΟΙΚΟ
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ DAILY
DISCO ROOM
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ THΣ ΤΟΥΛΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ
Η ΠΛΑΤΕΙΑ
PIAZZA
FLOUSKOUNIS
ΘΡΑΚΑ
ΤΟ ΤΣΙΒΔΙ
ΕΛΑΙΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΔΙΔΥΜΟΙ
AFTER 8
ΦΛΟΥΣΚΟΥΝΗΣ
ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ
ΓΝΩΜΗ
ΚΙSS FM
MARKA SPORT
SPORT FM
PGE OLE
MOJO RADIO
ΔΙΗΧΟ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
DON JUAN
Ευχόμαστε και ευελπιστούμε, ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε την προσπάθειά μας.
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναχαϊκή Ευχαριστήριες επιστολές της Παναχαϊκής
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject