Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-09-2014

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέκτησε τον Ιβάν Μιχάι στη θέση του Νικ Γουέστ

Rate this item
(0 votes)
Σε αλλαγή ξένου κεντρικού προχώρησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου αποδεσμεύτηκε ο Αμερικανός Νικ Γουέστ και αποκτήθηκε ο Κροάτης Ιβάν Μιχάι. Η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:
Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση συνεργασίας με τον Αμερικανό Nick West και τον ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία του μέχρι τώρα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με την νέα του ομάδα.
Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλεϋ) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κροάτη κεντρικό Ivan Mihalj (ύψος 2,11, Διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κροατίας). Η διοίκηση καλωσορίζει τον παίκτη στην οικογένεια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέκτησε τον Ιβάν Μιχάι στη θέση του Νικ Γουέστ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject