Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-09-2016

Φοίνικας Σύρου: Νέο ξεκίνημα μετά από επιτυχημένη σεζόν

Rate this item
(0 votes)
Την παρουσίαση της ομάδας που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» έκανε η διοίκηση του Α.Ο.Σύρου μαζί με τους τοπικούς φορείς που υποστηρίζουν τον σύλλογο. Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης έγινε απολογισμός της σεζόν 2015-16. Η 2η θέση κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη και εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους συντελεστές της περυσινής ομάδα. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των αθλητών, του τεχνικού επιτελείου και των συνεργατών της ομάδας, καθώς και των στόχων για τη νέα σεζόν σε αγωνιστικό, οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο.


Το παρών στην συνέντευξη τύπου έδωσαν ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο αντιδήμαρχος Αλέξης Αθανασίου, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος και τα περισσότερα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Από του αθλητές απουσίαζε μόνο ο Δημήτρης Ζήσης που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Ευχαριστίες στην περσινή ομάδα και αισιοδοξία για το νέο ξεκίνημα

O πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Ρούσσος ξεκίνησε την ομιλία του με ευχαριστίες προς την περσινή ομάδα για την ονειρεμένη πορεία της μέχρι τους τελικούς της Volleyleague, ευχαριστώντας έναν-έναν προσωπικά τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, τους φορείς (Περιφέρεια, Δήμο, Επιμελητήριο), τους χορηγούς και όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Σχετικά με τη νέα διοίκηση και τους στόχους που έχει θέσει σε οργανωτικό-διοικητικό επίπεδο ανέφερε: «Πλέον η διοίκηση της ομάδας δεν αποτελείται από τρεις… τρελούς που έτρεχαν για όλα, ξεχνάμε όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι και βαδίζουμε πάνω σε μια άλλη προοπτική αφού στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσωπούνται όλοι οι σημαντικοί φορείς του νησιού.

Μετά και την περσινή χρονιά όλοι έχουν αντιληφθεί την προστιθέμενη αξία της ομάδας και πόσο αυτή συμβάλει στην διαφήμιση και προβολή της Σύρου. Η ανταπόκριση των επιχειρηματιών του νησιού είναι μεγάλη. Το ίδιο περιμένουμε και από τους φιλάθλους με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία από αύριο θα διατίθενται στο γραφείο που διέθεσε ο κ. Ρένος Φρέρης στην οδό Πρωτοπαπαδάκη.

Τα μέλη είναι η δύναμη του Φοίνικα

Παράλληλα, βάζουμε μπροστά και το πρόγραμμα με τα μέλη του συλλόγου. Θέλουμε να φέρουμε πολλά νέα μέλη κοντά στην ομάδα με λίγα χρήματα.

Η συνδρομή που θα πληρώνουν θα είναι μικρή, αλλά με αυτή θα απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη σε επιχειρήσεις του νησιού. Για το θέμα αυτό θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

Ήδη το καλύτερο Γυμναστήριο της σύρου «Μετάλλαξη» που φέτος στηρίζει δυναμικά την ομάδα, ανακοίνωσε έκπτωση 30% στα μέλη και τους κατόχους διαρκείας». Όσον αφορά για τους αγωνιστικούς στόχους είπε:

«Και τη φετινή χρονιά πάμε για το καλύτερο δυνατό, οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί όπως και πέρυσι. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα μπάτζετ. Δικά μας «όπλα» είναι το οικογενειακό κλίμα, η προσήλωση στο στόχο μας και η σκληρή δουλειά».

Νίκολιτς: «Ανάλογα αποτελέσματα με νέα ομάδα»

Στην συνέχεια ο πρόεδρος Αντώνης Ρούσσος παρουσίασε ένα ένα τα μέλη της νέας ομάδας και παρέδωσε την σκυτάλη στον προπονητή Ντούσκο Νίκολιτς ο οποίος δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ, μετά την επιτυχημένη σεζόν που είχαμε πέρυσι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, την διοίκηση και όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα την περασμένη χρονιά. Άλλαξαν πολλά φέτος, μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε ο σύλλογος. Έχουμε 9 καινούργιους παίκτες, δική μου δουλειά είναι να τους προετοιμάσω κατάλληλα για να έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης ο οποίος ευχαρίστησε την διοίκηση του Φοίνικα Σύρου που διάλεξε την αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου για να παρουσιάσει την ομάδα «της καρδιάς μας»

Ευχήθηκε «μια καλή σεζόν με λίγους έως καθόλου τραυματισμούς, σε ένα οικογενειακό περιβάλλον για να πετύχει η ομάδα όλους τους στόχους της» και κατέληξε «ο δήμος θα είναι δίπλα στον Φοίνικα που είναι το στολίδι της Σύρου, των Κυκλάδων και γιατί όχι και της Ελλάδας στο πιο ευγενικό άθλημα όπως είναι το βόλεϊ.»

Τελευταίος μίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που ευχήθηκε υγεία σε όλους και καλή επιτυχία.

Ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της περυσινής ομάδας και εξήρε το έργο των εργαζομένων του Επιμελητηρίου που προσπαθούν να συντονίσουν τις τοπικές επιχειρήσεις για να βοηθήσουν τον Φοίνικα που είναι η 2η εμπορικότερη ομάδα στο άθλημα του βόλεϊ.

Στο τέλος της παρουσίασης υποβλήθηκαν ερωτήσεις στον Πρόεδρο του Φοίνικα Αντώνη Ρούσσο.

 

foin1.jpgfin2.jpgfoin-paroy.jpgfoin3.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Φοίνικας Σύρου: Νέο ξεκίνημα μετά από επιτυχημένη σεζόν
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject