Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-09-2023

Ο.Φ.Η: Ανακοίνωση για wild card και Αντωνιάδη

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Ο.Φ.Η. εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με δήλωση διεκδίκησης της wild card για το νέο πρωτάθλημα Volley League όπως ανακοινώθηκε μετά το έκτακτο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ. Η ανακοίνωση.

"Με επιστολή που έστειλε στην ΕΣΑΠ το ΤΑΑ ΟΦΗ, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, για την WILD CARD που θα δοθεί για τη συμμετοχή στην Volley League, την αγωνιστική περίοδο 2023-24".

Επίσης ανακοινώθηκε η παραμονή του προπονητή Νίκο Αντωνιάδη.

Ο 47χρονος προπονητής απο την Ορεστιάδα, που άφησε θετικό στίγμα την περασμένη σεζόν, τόσο ως βοηθός προπονητή, όσο και ως πρώτος προπονητής στα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και προπονητής στις υποδομές του ΟΦΗ, θα παραμείνει στον οργανισμό βόλει του ΟΦΗ και τη νέα περίοδο.

Ο Νίκος Αντωνιάδης, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ώστε να είναι μέλος της ομάδας, για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα ο ίδιος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη και τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Ζλατιλίδη, έχουν τρέξει σε σημαντικό βαθμό τον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.Οπως δήλωσε ο Νίκος Αντωνιάδης στην επίσημη σελίδα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ "είναι μεγάλη μου τιμή που συνεχίζω για μια ακόμη χρονιά στον οργανισμό του ΟΦΗ. Οπως ξέρετε, είμαστε σε αναμονή ακόμη, για την κατηγορία που θα παίζουμε, αλλά έχουμε προχωρήσει τον σχεδιασμό μας και συνεχίζουμε. Αν παίξουμε στην Pre League ο στόχος μας θα είναι να επιστρέψουμε στην Volley League. Αν παίξουμε στην μεγάλη κατηγορία, θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε εκεί και συνεχίσουμε την πορεία μας. Είμαστε στον σχεδιασμό της προετοιμασίας και περιμένουμε τις εξελίξεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάντως πέρα απο την πρώτη ομάδα, είναι και η οργάνωση των υποδομών μας. Ηδη απο πέρσι έχουμε τρία σημεία με νέες ακαδημίες σε περιοχές του Ηρακλείου (Βασιλειές, Καμίνια, Μεσαμπελιές) και θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο. Ηδη στα κορίτσια βλέπετε ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά και το ίδιο θέλουμε να γίνει και στα αγόρια και ο ΟΦΗ να μεγαλώσει τις ακαδημίες του στο βόλει".

Ο Νίκος Αντωνιάδης γεννήθηκε στις 9/4/1976 στην Ορεστιάδα, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα βόλει.Στην προπονητική του καριέρα, έχει να επιδείξει την άνοδο στην Α1 βόλει με την ομάδα της Ορεστιάδας (2013-14), τη δεύτερη θέση στα μπαράζ ανόδου της Α2 με την Ροδίων Άθλησις (2015-16), ενώ έχει εργαστεί σαν Ομοσπονδιακός προπονητής Εφήβων, παίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων (Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης).

Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ).Σαν αθλητής (ακραίος), με την Εθνική παίδων, κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο (1993) και με τον ΑΟ Ορεστιάδας τρία Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων (1989,1991, 1992) και τρία Εφήβων (1990, 1991, 1993).

Πέρσι ξεκίνησε βοηθός προπονητή, του Κώστα Δεληκώστα με τον ΟΦΗ στην Volley League και ολοκλήρωσε την ομάδα ως πρώτος προπονητής, στα τελευταία παιχνίδια.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2016-17 MVP Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η: Ανακοίνωση για wild card και Αντωνιάδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject