Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-10-2023

Άθλος Ορεστιάδας - Τσιτιγκόι - Μπουιάτι: «Είδαμε την ίδια ιστορία»

Rate this item
(0 votes)
Ο Ρουμάνος προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιτιγκόι μίλησε για την ήττα από τον Πήγασο, την δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο του Λιγκ Καπ αλλά και την πρεμιέρα πρωταθλήματος με την Καλαμάτα:

 

«Είδαμε την ίδια ιστορία με το προχθεσινό ματς. Στην αρχή τηρήσαμε την τακτική μας, αλλά μετά το 2ο σετ δεν συνέβη το ίδιο. Προσωπικά θεωρώ πως αυτό είναι θέμα «εγκεφαλικό» και όχι «παικτικό». Οι παίκτες έχουν ξεκινήσει να βρίσκουν κάποια συνοχή μεταξύ τους, αλλά αυτό δε γίνεται εδώ και καιρό, οπότε στη συνέχεια άρχισε να χάνεται αυτή η σύνδεση μεταξύ τους. Θα πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο της προπόνησης, καθώς βλέπω ότι πολλές ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και θα υπάρξουν πολλά μεγάλα και δυνατά παιχνίδια. Οπότε θα πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο της προπόνησης, ενώ και ο κανόνας των 4 ξένων που υπάρχει με δυσκολεύει, καθώς δεν έχω να κάνω κάποιες αλλαγές που θέλω και χρειάζεται να γίνεται προπόνηση τουλάχιστον 1,5 ώρας για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα 5 σετ. Ενόψει του πρωταθλήματος και της πρεμιέρας στην Καλαμάτα, τώρα που έχω δει τις ομάδες και το επίπεδό τους, πιστεύω ότι ο Άθλος Ορεστιάδας μπορεί να κάνει μια ανάλογη πορεία με αυτή που έκανε πέρυσι ο Μίλωνας, κατακτώντας την 4η θέση. Δε νομίζω ότι αυτές οι ομάδες είναι ανίκητες, αλλά θα πρέπει πρώτα να λύσουμε το θέμα που έχουμε με τις αυξομειώσεις στην απόδοσή μας».

Ο Βραζιλιάνος Ρενάν Μπουιάτι (Διαγώνιος Άθλου Ορεστιάδας): «Ο Πήγασος έπαιξε καλά, ενώ εμείς χάσαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς στο 2-0. Αυτό ήταν το λάθος μας που πρέπει να διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια, αφού μπορούμε να κάνουμε άλλα λάθη, αλλά όχι αυτό. Στο τέλος οι αντίπαλοί μας κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια, ήταν καλύτεροι και κέρδισαν. Ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τόσα λάθη που κάναμε σήμερα και συνεχίζουμε.

Media



Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Άθλος Ορεστιάδας Άθλος Ορεστιάδας - Τσιτιγκόι - Μπουιάτι: «Είδαμε την ίδια ιστορία»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject