Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-05-2014

Ανακοίνωση Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Rate this item
(0 votes)
Το Δ.Σ. του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους που δεν δήλωσε συμμετοχή στο Champions League 2014-15 αλλά στο Challenge Cup. Aναλυτικά:

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να μην δηλώσει συμμετοχή στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Διοργάνωση ( Champions League ) για λόγους για τους οποίους είναι ο μόνος που δεν ευθύνεται.

Δυστυχώς, η υπερπροσπάθεια της κατάστασης της 2ης θέσης και η έξοδος στο Champions League δεν μπορεί να επιβραβευθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Αλεξανδρούπολης.

Ωστόσο, δεν θα στερήσουμε από τους φιλάθλους μας τη χαρά να παρακολουθήσουν για ακόμη μια χρονιά τον Εθνικό μας να αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Σαλόνια, αφού δηλώσαμε συμμετοχή στη διοργάνωση του Challenge Cup της νέας περιόδου.

Θεωρούμε ότι ο Εθνικός έχει πράξει το χρέος του και απέδειξε ότι δίκαια είναι η 2η ομάδα στην Ελλάδα, όμως εξωγενείς παράγοντες, όπως η έλλειψη ενός σύγχρονου γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών, είναι αυτοί που στερούν αυτή τη στιγμή την πραγματοποίηση του ονείρου.

Εμείς θα θέλαμε να αγωνιζόμαστε και να πετυχαίνουμε διακρίσεις, ευελπιστώντας κάποτε να αγωνιστούμε στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Διοργάνωση μέσα στην πόλη μας και μπροστά στο κοινό μας !

ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Αλεξανδρούπολη, 22.05.2014

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ανακοίνωση Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject