Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-05-2014

O Κατσιγιάννης υπεύθυνος των ακαδημιών του Γ.Σ.Λαμία

Rate this item
(1 Vote)

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης ανέλαβε υπεύθυνος των ακαδημιών του Γ.Σ.Λαμία σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου της Φθιώτιδας που ευχαρίστησε για την προσφορά τους τους Δήμητρα Ζαχαρή, Δημήτριο Μπαμπάση και Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο. Η ανακοίνωση του Γ.Σ.Λαμία:

«Με στόχο την ανάπτυξη με γρηγορότερους ρυθμούς των τμημάτων υποδομής του ΓΣ ΛΑΜΙΑ (πρωταγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών σε Λαμία και Στυλίδα),η Διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας με τους έως σήμερα συνεργάτες της Δήμητρα Ζαχαρή, Δημήτριο Μπαμπάση και Κων/νο Αναγνωστόπουλο τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Το έργο αυτό ανατέθηκε πλέον στα έμπειρα χέρια του καταξιωμένου Λαμιώτη προπονητή βόλεϊ και εκπαιδευτικού Αθανασίου Κατσιγιάννη (Β΄ προπονητή της ομάδος Ανδρών επί τετραετία) ο οποίος σε πρώτη φάση θα πλαισιωθεί από τους συνεργάτες του απόφοιτους ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα βόλεϊ Δημήτριο Ρίζο (Γυμναστή επί τετραετία της ομάδος Ανδρών του ΓΣ ΛΑΜΙΑ) και Κωνσταντίνο Καρβούνη (εν ενεργεία αθλητή του ΓΣ ΛΑΜΙΑ).

Οι παραπάνω προπονητές θα περαιώσουν την τρέχουσα περίοδο αναφορικά με τις εναπομένουσες υποχρεώσεις και δραστηριότητες των ακαδημιών και των ομάδων των παγκορασίδων που συνεχίζουν τους αγώνες.

Στη συνέχεια εντός του επομένου μηνός συμφωνήθηκε να εκπονήσουν οργανόγραμμα που θα αφορά την εκ βάθρων αναδιάρθρωση και προπονητική (και όχι μόνο) επάνδρωση όλων των τμημάτων του Συλλόγου προετοιμάζοντας έτσι τις συνθήκες που θα οδηγήσουν τον Σύλλογο σε αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών του με στόχο και σκοπό την ανάπτυξη του βόλλευ και την αγωνιστική βελτίωση των μικρών αθλητών και αθλητριών μας ώστε τα επόμενα χρόνια να πλαισιώσουν τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών σε όλα τα επίπεδα και τα Πρωταθλήματα (Volleyleague,Ε.Ο.ΠΕ.,Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.)

Παράλληλα η Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ βρίσκεται σε επαφή με αθλητικούς φορείς του αθλήματος στην πόλη μας,ώστε μέσα από ανταλλαγή απόψεων και τυχόν συνεργασία να επιτευχθεί καλύτερο και αποδοτικότερο αποτέλεσμα.

Η Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ καλεί τους γονείς των αγοριών και κοριτσιών των ακαδημιών μας να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας ώστε μαζί να οδηγήσουμε τον Σύλλογο στην επόμενη ημέρα γιά το καλό των παιδιών μας.

Καλή επιτυχία».

 
Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Γ.Σ.Λαμία O Κατσιγιάννης υπεύθυνος των ακαδημιών του Γ.Σ.Λαμία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject