Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-08-2015

Πρώτη του ΠΑΟΚ χωρίς του Κουβανούς και τα νέα νούμερα

Rate this item
(0 votes)

Αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στο PAOK Sports Arena θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» επίσημη συγκέντρωση της ομάδας του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Από την πρώτη θα απουσιάσουν μόνο οι Κουβανοί της ομάδας Χαβιέρ Χιμένες, Ρολάντο Αμπρέου Σεπέντα οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα και θα ενσωματωθούν αργότερα στην ομάδα.

Αντίθετα κανονικά στην πρώτη της ομάδας θα είναι οι νεαποκτηθέντες Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ, Σκοτ Χάρτλει, Θάνος Τερζής και οι παίκτες που παρέμειναν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ Βασίλης Κουρνέτας, Γιάννης Παντακίδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Βασίλης Καρασαββίδης , Αλέξανδρος Σαμπάνης, Δημήτρης Γκαράς , Δήμος Μακράκης.

Τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 επέλεξαν στον ΠΑΟΚ. Προτεραιότητα φυσικά δόθηκε στους αθλητές που συνεχίζουν στην ομάδα και με τα νούμερα αυτά την περσινή περίοδο κατέκτησαν το «νταμπλ». Ο Βασίλης Κουρνέτας θα φοράει το αγαπημένο του 6, ο Χαβιέρ Χιμένες το 1, ο Γιάννης Παντακίδης το 2, ο Θανάσης Ντίνας το 4, ο Δημήτρης Γκαράς το 3, ο Δημήτρης Εφραιμίδης το 13, ο Βασίλης Καρασαββίδης το 15, ο Αλέξανδρος Σαμπάνης το 7 και ο Δήμος Μακράκης το 10.

Όσο αφορά τους νέους αθλητές της ομάδας μας ο Θάνος Τερζής επέλεξε το 5, ο Ρολάντο Σεπέντα το 8, ο Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ το 11, και ο Σκοτ Χάρτλει το 12.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Π.Α.Ο.Κ. Πρώτη του ΠΑΟΚ χωρίς του Κουβανούς και τα νέα νούμερα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject