Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-09-2018

Πρώτη του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη εν αναμονή Γιορντάνοφ

Rate this item
(0 votes)
Την πρώτη συγκέντρωση για τη  νέα αγωνιστική σεζόν  πραγματοποίησε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Κυψέλης.


Η διοίκηση του Συλλόγου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Στέφανο Αυγουλέα και τον γενικό διευθυντή Σταύρο Ντίνο  καλωσορίζοντας  τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη νέα χρονιά.  

Ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ Στέφανος Αυγουλέας στα πρώτα του λόγια τόνισε  «Εκ μέρους του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου σας καλωσορίζω στον Παναθηναϊκό και σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει σταδιακά να επανέλθει εκεί που ήταν, και εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Στόχος μας είναι να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σύλλογο μεγάλο»!

Εν συνεχεία ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε αυτά που έζησε τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας για φέτος είναι η 4άδα. Ούτως ή άλλως οι κινήσεις που κάνουμε είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, φαίνεται και από το τεχνικό τιμ, ενώ επέστρεψε και η ιστορία του συλλόγου στο τμήμα, ο τιμ μάνατζερ, Ρούλης Αγραπιδάκης».

Στην πρώτη συγκέντρωση  ήταν παρόντες οι: Σωτήρης Πανταλέων, Χρίστος Μπέλλος, Άξελ Γιάκομπσεν, Παναγιώτης Πελεκούδας, Δημήτρης Ζήσης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Μάρκος Γαλιώτος, Δημήτρης Παλαιολόγος , Γεώργιος Φύτρος και Γιώργος Πεντίδης.

Εντός των ημερών θα ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

 

Πηγή: ΤΑΑ Παναθηναϊκός Α.Ο.

 

pao4.jpgpao1.jpgpaoprwtia.JPGpao6.jpgjordanov1.jpgpao3.jpgpao2.jpgpao5.jpg

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject