Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-07-2014

Tην Τρίτη η συνάντηση της ΕΣΑΠ - ΕΟΠΕ - ΠΑΣΑΠ με τον υφυπουργό αθλητισμού

Rate this item
(0 votes)
Την προσεχή Τρίτη 15 Ιουλίου στις 12.30 ορίστηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, της ΕΟΠΕ και του ΠΑΣΑΠ με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στην ελληνική επαγγελματική πετοσφαίριση.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος με επιχειρήματα αναμένεται να εκθέσει στον υφυπουργό αλλά και στους εκπροσώπους των φορέων το πλάνο ανάπτυξης του επαγγελματικού βόλεϊ με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας του προϊόντος του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ, της οριστικής λύσης των εκκρεμοτήτων που έχουν ορισμένα ΤΑΑ από το παρελθόν, της δέσμευσης για τις προϋποθέσεις των αδειοδοτήσεων αλλά και της εξασφάλισης χορηγιών που θα είναι ανταποδοτικές και ωφέλιμες για το άθλημα, τους χορηγούς – υποστηρικτές και τον Έλληνα φίλαθλο.

Δέσμευση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ είναι η παρουσίαση ενός καλού και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος που θα έχει κύρος, αξιοπιστία και κυρίως θα έχει όλο και μεγαλύτερη θέαση και τηλεθέαση, θα είναι εμπορικά και αγωνιστικά ελκυστικό στα σύγχρονα πρότυπα του επαγγελματικού αθλητισμού.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News ΕΣΑΠ Tην Τρίτη η συνάντηση της ΕΣΑΠ - ΕΟΠΕ - ΠΑΣΑΠ με τον υφυπουργό αθλητισμού
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject