Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-11-2023

Σάκης Ψάρρας: «Το ταξίδι συνεχίζεται...» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας μίλησε για ιστορική βραδιά και έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και ειδικά των εφήβων:

 

«Σήμερα είναι μία αξέχαστη βραδιά για τον σύλλογο μας, τον Μίλωνα. Εχουμε γράψει ιστορία. Η ομάδα προκρίθηκε στη φάση των «32» με δύο νίκες επί των πρωταθλητών Ελβετίας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους αθλητές. Από τον πρώτο πόντο αγωνίστηκαν με σοβαρότητα, ακολουθώντας πιστά την τακτική όπως είχαμε πει και βγάζοντας ενέργεια που έδειχνε πως σήμερα ο Μίλωνας θα προκρίνονταν ότι και να γίνονταν. Ομως είμαι διπλά χαρούμενος διότι μετά το 4ο σετ κι αφού είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση μπήκε μέσα η εφηβική μας ομάδας και στην ουσία ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με 3-2 σετ όπως άλλωστε είχαμε υποσχεθεί. Για μένα είναι τεράστια επιτυχία παιδιά 16 και 17 ετών να στέκονται ως ίσος προς ίσο απέναντι στους πρωταθλητές Ελβετίας και μάλιστα εκτός έδρας. Συγχαρτήρια σε όλους. Το ταξίδι συνεχίζεται».

Media

Βρίσκεστε εδώ: Champions League Μίλων ΑΟΝΣ Σάκης Ψάρρας: «Το ταξίδι συνεχίζεται...» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject