Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-10-2023

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Σάκης Ψάρρας: «Θέλουμε να καθιερώσουμε το Μίλωνα ως ευρωπαϊκό κλαμπ» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας μίλησε για τη δυναμική του νέου πρωταθλήματος, για το μεγάλο στόχο αλλά και το νέο στοιχείο του εφετινού Μίλωνα:
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση είχαμε πει πως τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα τον χρησιμοποιήσουμε για καλή προετοιμασία για τη ρεβάνς με τους Ελβετούς. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, όπως θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας στην Ελλάδα. Θέλουμε να καθιερώσουμε το Μίλωνα ως ευρωπαϊκό κλαμπ. Τη σεζόν 2022-23 κάναμε την υπέρβαση με την κατάκτηση της 4ης θέσης. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε την ίδια πορεία. Το χαρακτηριστικό της νέας ομάδας του Μίλωνα είναι δύο Έλληνες κεντρικοί και δύο ξένοι ακραίοι και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που ήρθα στο Μίλωνα. Η ομάδα μας έχει καλά στοιχεία, είναι μαχητική και όπως έχουμε πει θα παλεύουμε όλους τους αγώνες για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject