Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-10-2023

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Αναχωρεί για την Ελβετία, νίκησε η Σόνενβερτ

Rate this item
(0 votes)
Η αντίπαλος του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων ελβετική Σόνενβερτ νίκησε εκτός έδρας για το οικείο πρωτάθλημα και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της ρεβάνς την προσεχή Τετάρτη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η Σόνενβερτ νίκησε εκτός έδρας με 3-1 σετ την Λουκέρνη. Τα σετ: 25-23, 19-25, 17-25, 24-26.

Στη βαθμολογία του ελβετικού πρωταθλήματος η Σόνενβερτ προηγείται με 5 βαθμούς σε 2 αγώνες και ακολουθεί η Αμρισβίλ με 4 βαθμούς σε 2 αγώνες.

Στο μεταξύ η αποστολή του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για την Ελβετία όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Σόνενβερτ στη ρεβάνς της προκριματικής φάσης του CEV Cup. Στον πρώτο αγώνα οι πράσινοι της Νέας Σμύρνης είχαν νικήσει 3-1 σετ και χρειάζονται 2 σετ για την πρόκριση.

Η αποστολή πετάει στις 8.30 το πρωί της Τρίτης για Ζυρίχη. Από εκεί οδικώς τα ταξιδέψει στο Αράου όπου το απόγευμα θα κάνει προπόνηση. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη στις 20:30.

Την αποστολή θα ακολουθήσει και ο Ουκρανός Πουλιάν που χτύπησε στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Την Δευτέρα δεν προπονήθηκε και ακολουθεί εντατική θεραπεία. Η διάγνωση είναι ελαφρύ διάστρεμμα και κάνει προσπάθειες να προλάβει τη ρεβάνς με τους Ελβετούς.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject