Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-11-2023

Άθλος Ορεστιάδας: Νέος team manager ο Χρόνης Διαμαντίδης

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του TAA Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρόνη Διαμαντίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα team manager στην ομάδα μας, στην προσπάθεια διάκρισης στο πρωτάθλημα της Volley League 2023-2024. Με την τεχνογνωσία, την οργανωτικότητά του, τη συνέπεια και την αγάπη του στο σύλλογο, ο κ. Διαμαντίδης αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των φετινών φιλόδοξων στόχων της ομάδας μας.



Γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1968 ο Διαμαντίδης είναι ένα γνώριμο πρόσωπο στην πόλη τόσο για την ενασχόλησή του με τα κοινά, όσο επίσης για το ήθος και την προσφορά του στο βόλεϊ. To 2015 υπήρξε ένα από τα 2-3 πρώτα ιδρυτικά μέλη του Άθλου Ορεστιάδας, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην μετέπειτα ανάπτυξη του συλλόγου. Έχοντας αναλάβει και χρέη εφόρου, έπειτα από δύο χρόνια, για προσωπικούς λόγους αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργή διοικητική δράση, παραμένοντας όμως μέχρι σήμερα πάντα κοντά στην ομάδα.

Πτυχιούχος της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, ο νέος team manager του Άθλου υπηρέτησε επί 25 χρόνια σε πολλές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας, τελείωσε όλες τις σχολές και τα σχολεία που προβλέπονταν σε κάθε βαθμό του και αποστρατεύτηκε το έτος 2010 με τον βαθμό του Σμηναγού. Ο κ. Διαμαντίδης είναι πατέρας δύο αγοριών.

Στις πρώτες του επίσης δηλώσεις ως νέος team manager o Χρόνης Διαμαντίδης είπε: «Ευχαριστώ αρχικά τη διοίκηση για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη της! Μαζί με τον πρόεδρο ήμασταν οι πρώτοι που ξεκινήσαμε τον Άθλο από το μηδέν, έχοντας μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ένα στυλό! Αγαπώ την ομάδα και το άθλημα και παρακολουθώ από κοντά το σύλλογο. Φέτος μου έγινε η πρόταση από τον κ. Τσολακίδη και την αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχω απόλυτη εικόνα ανά πάσα στιγμή του τι συμβαίνει στην ομάδα. Ελπίζω με την αγαστή συνεργασία διοίκησης, αθλητών και τεχνικού επιτελείου, ότι μπορώ να συμβάλλω από την πλευρά μου στο φιλόδοξο στόχο του συλλόγου, να φτάσουμε τον Άθλο Ορεστιάδας όσο πιο ψηλά μπορούμε.»

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας καλωσορίζει και πάλι τον Χρόνη στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Άθλου Ορεστιάδας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject