Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-09-2014

O Kαναδάς και η Γερμανία έκαναν βήμα για την 16αδα

Rate this item
(0 votes)

Η Βραζιλία και η Φινλανδία ζευγάρωσαν τις νίκες τους στον Β όμιλο στο Κατοβίτσε και πατάνε με το ένα πόδι στις «16» καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγνωιστικής. Η Βραζιλία «καθάρισε» την Τυνησία με 3-0 σετ σε 69΄.

 

 

Το σερβίς (6 άσσοι) και το μπλοκ (8 πόντοι) ήταν αρκετά για να φέρουν τη νίκη αφού μόνο ο Λουκαρέλι έπιασε διψήφιο αριθμό πόντων.

Παρουσία 3.000 Φινλανδών η Φιλανδία νίκησε την Κορέα 3-0 με τους Σιβούλα, Κουνάρι να κάνουν πάλι εξαιρετική δουλειά.

Νωρίτερα η Γερμανία «ξέσπασε» στην Κούβα με νίκη 3-1 σετ. Τα πάντσερ σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, αντίθεση οι κουβανοί μπήκαν σε περιπέτειες και για να προλάβουν το τρένο της 16αδας πρέπει να νικήσουν Κορέα και Τυνησία. Ογκρόζερ με 19 πόντους και ο Κλιμπέρτα με 10 έπιασαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ ο Χιμένες είχε 15 για την Κούβα.

Στον C τη νίκη της ημέρας σημείωσε ο Καναδάς που επιβλήθηκε της Βουλγαρίας με 3-2 σετ ήταν από αγώνα θρίλερ όπου οι βούλγαροι έχασαν ευκαιρία να νικήσουν 3-1 σετ. Ο Σμιτ με 22 πόντους και ο Περίν με 18 πόντους ήταν κορυφαίοι για την ομάδα του Γκέν Χόαγκ. Η Βουλγαρία είχε πρόβλημα με το μπλοκ των καναδών (13 πόντους) και μετά την απώλεια του 4ου σετ κατέρρευσε. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Σοκόλοφ με 22 πόντους και ακολούθησε ο Πέντσεφ με 13 πόντους. Πασαδόρος είναι ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού και της ΕΑΠ Αντρέι Ζέκοφ.

Η Κίνα «καθάρισε» και τη δεύτερη εύκολη ομάδα του C ομίλου, το Μεξικό με 3-1 σετ και μαζί με τη Ρωσία έχει δύο στα δύο. Ο Γιουάν Ζι με 30 πόντους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Η βραδιά έκλεισε με την... προπόνηση της Ρωσίας στον αγώνα με την Αίγυπτο. Με τους Αμπντελάι, Αμπού η Αίγυπτος κόντραρε μόνο στο 1ο σετ όπου πήρε 22 πόντους. Οι Ρώσοι σε ρυθμό ρελαντί πήραν εύκολα τα άλλα δύο σετ με 25-15.

Την Πέμπτη θα γίνουν οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής στον Α και D όμιλο. Στον Α όμιλο η Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Βενεζουέλα του Γκόμεζ και με νίκη κλειδώνει την πρόκριση στην 16αδα. Το ντέρμπι του ομίλου για τη δεύτερη θέση θα γίνει μεταξύ της Αυστραλίας και της Σερβίας, ενώ η Αργεντινή θέλει τρίποντο με το Καμερούν για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις.

Ολα τα... λεφτά είναι οι αγώνες του D ομίλου. Το Ιράν που έχει δύο νίκες με Ιταλία και ΗΠΑ και θα αντιμετωπίσει την Γαλλία. Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο και με νέο στραβοπάτημα θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός 16αδας, ενώ οι ΗΠΑ έχουν ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject