Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-08-2015

Η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Ορεστιάδας

Rate this item
(1 Vote)

Με την άφιξη του προπονητή και των τριών από τους τέσσερις ξένους (ο Κολομβιανός αναμένεται να έρθει την ερχόμενη εβδομάδα), ξεκίνησαν οι προπονήσεις του ΑΟ Ορεστιάδας.  Ο Γιοχαν Ίσακσον δεν θέλησε να χάσει καθόλου χρόνο και καθιέρωσε εξάωρο πρόγραμμα προπονήσεων χωρισμένο σε δύο προπονήσεις τη μέρα. Η προετοιμασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ασκήσεις με βάρη, ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε μία πρώτη επαφή μεταξύ τους και να πάρουν μία πρώτη γεύση της φιλοσοφίας του προπονητή. Από την πλευρά του ο Ισακσον είχε τη δυνατότητα να δει σε δράση τόσο τους πιο έμπειρους παίκτες, όσο και τους πιο νέους που όπως φαίνεται θέλουν να διεκδικήσουν συμμετοχές στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται και ο Κολομβιανός  νέος πασαδόρος της ομάδας Juan Camilo Ambuila, ώστε να κλείσει η δωδεκάδα και να έχει μία πλήρη εικόνα της ομάδας ο Ισακσον.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject