Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-05-2016

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Στεφάνου και την παραμονή του Γκούζντα

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε τα δύο κομμάτια του παζλ στη θέση των λίμπεροι. Ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κόνραντ Γκούντζα και την επιστροφή του Γιώργου Στεφάνου μετά από ένα χρόνο στον ΑΟΠ Κηφισιάς.

 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 35χρονος Γιώργος Στεφάνου δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού osfp.gr: «Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι επιστρέφω γεμάτος όρεξη για περισσότερους τίτλους. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα γιατί είναι απαραίτητο στοιχείο για κάθε ομάδα και να προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού».



Ο 26χρονος λίμπερο Κόνραντ Γκούζντα (1μ.85) δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Οι στόχοι μας συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, δηλαδή να κερδίσουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και να διακριθούμε στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την ομάδα και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τη νέα σεζόν και όλους εκείνους που με αγαπάνε και με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή που έγινα κομμάτι αυτού του συλλόγου».

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject