Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-07-2016

Συνεδρίασε η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ

Rate this item
(2 votes)
Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συγκροτούμενη από τους Χρήστο Ηλιάδη, Γιώργο Διονά, Ανέστη Δημητριάδη και με την παρουσία του διευθυντή του ΠΑΣΑΠ Βασίλη Μηνούδη και ασχολήθηκε κατά μείζονα λόγο με τεχνικά και λειτουργικά θέματα.

Περαιτέρω συζητήθηκαν δύο αιτήματα αθλητών και ένα αίτημα σωματείου για διακανονισμό των οφειλών τους.
Η επόμενη συνεδρίαση κατά την οποία θα ελεγχθούν τυχόν οφειλές για την περίοδο 2015-16 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 και ώρα 10.00.

Επίσης κατόπιν κοινής συμφωνίας μεταξύ ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και ΕΟΠΕ τυχόν οφειλές της περιόδου 2015-16 μπορούν και αυτές να ενταχθούν στις τακτικές ρυθμίσεις των διακανονισμών παρελθόντων ετών.

Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής αδειοδότησης της ΕΣΑΠ καλούνται οι αλλοδαποί αθλητές ή οι νόμιμοι αντίκλητοι τους, που διατηρούν απαιτήσεις από τα ΤΑΑ για την περίοδο 2015-16 να ενημερώσουν εγγράφως της Επιτροπή για το ύψος της τυχόν απαίτησης τους και να προσκομίσουν τυχόν διακανονισμούς αυτών, το αργότερο έως 19 Ιουλίου 2016 στο email:   info@volleyleague.gr ή στο fax 2106898475.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject