Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-08-2016

Ο Εθνικός Αλεξ. ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου Χουάρες Γκόμες Λιλ Τζούνιορ

Rate this item
(2 votes)
Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου Χουάρες Γκόμες Λιλ Τζούνιορ (Juarez Gomes Leal Junior) που αγωνίζεται ακραίος. Η ανακοίνωση του Εθνικού:
Ο Juarez Gomes Leal Junior είναι η νέα προσθήκη στο δυναμικό του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης που με τον τρόπο αυτό ισχυροποιεί περισσότερο τα «άκρα» του. Ο Βραζιλιάνος ακραίος με υποδοχή είναι γεννημένος στις 7/5/1988, έχει ύψος 1.96μ.. Διακρίνεται για την εκρηκτικότητά του, έχει στο παλμαρέ του αρκετές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, της Πορτογαλίας και του Ισραήλ αλλά και διακρίσεις από τις οποίες ξεχωρίζει η ανάδειξή του σε πολυτιμότερο αθλητή του Ισραηλινού πρωταθλήματος την αγωνιστική σεζόν 2013-14.

Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις που θα καταδεικνύουν ότι ο Εθνικός θα παρουσιάσει υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Σάκη Μουστακίδη ένα δυναμικό και αξιόμαχο σύνολο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
Juarez Gomes Leal Junior
Εθνικότητα: Βραζιλία
Ημερομηνία Γέννησης: 07/05/1988
Ύψος: 1.96
Βάρος: 90κ.
Προηγούμενες ομάδες: Castelo da Maia(A1 Portugal),Santo Andre(A1 Brazil), Machico(A1 Portugal),Universo Uptime(A1 Brazil), Maccabi Hironni Hadera(Israel)

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject