Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «έκλεισε» ιδανικά τη σεζόν 2023-24: με νταμπλ. Ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού βόλεϊ κατέκτησε το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το 26ο Κύπελλο.
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.
Το Δ.Σ. του Πήγασου Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό Απόστολο Αρμενάκη.
Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ την Τρίτη 21 Μαΐου και αποφάσισε:
Το Δ.Σ. του Πήγασου Πολίχνης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή και την έναρξη συνεργασίας με τον Νικήτα Εφραιμίδη για την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25.
Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του προέδρου του Δ.Σ. Παντελή Ταρνατόρου για την απώλεια της αγαπημένης τους μητέρας.
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ κατέκτησε την σεζόν που πέρασε το Λιγκ Καπ Nϊκος Σαμαράς και αναμφίβολα όλοι οι αθλητές της ομάδας είχαν την δική τους ξεχωριστή συνεισφορά.
Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Διεθνή Δανό πασαδόρο Μίκελ Χοφ (Mikkel Hoff).
Η Διοίκηση του TAA Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τους εξής αθλητές: Buiatti Renan, Ramos Eduardo Perez, Keen Illés Cameron, Hutsceson Zac, Mohammadreza Beik, Νίκο Αλεξάκη, Κωνσταντινίδη Θοδωρή, Τσέλιο Παρασκευά, Διβάρη Αντώνη και Σπανό Θανάση.
Το Δ.Σ. του Τ.Α.Α. Πήγασος Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διαγώνιο Χαμίς Χάζελντεν (Hamish Hazelden).
Σελίδα 1 από 803
Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject