Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-01-2024

Μιλενκόσκι - Κοκκινάκης: «Πάμε να κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση για να διεκδικήσουμε τον τίτλο» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχή χρονιά θα αγωνιστεί σε Σούπερ Καπ. Πριν ένα χρόνο στο Ηράκλειο δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά αυτή τη φορα είναι αποφασισμένος να πάρει τον πρώτο τίτλο στην διοργάνωση:

 

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόφσκι: «Παίζουμε για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν μία σημαντική διοργάνωση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αυτό είναι σίγουρο. Παίζουμε καλύτερα το τελευταίο διάστημα και με καλύτερες συνθήκες. Πήραμε κάποιους παίκτες, δεν είχαμε πολύ χρόνο να δέσουμε για να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας βόλεϊ. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Παίζουμε εκτός έδρας και ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έδρας. Όλα όμως είναι πιθανά».

 

Αν υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού με τις νέες προσθήκες: «Από την μία ναι έχουμε το στοιχείο του αιφνιδιασμού, αλλά και εμείς δεν είχαμε πολύ χρόνο. Ο αντίπαλός μας δεν ξέρει πως θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τις νέες προσθήκες, ειδικά στην επίθεση. Έχουμε καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και έχουμε πρόοδο στο παιχνίδι μας».

 

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε: «Κρίνεται ένας τίτλος και για αυτό είναι ένας διαφορετικός αγώνας από τους δύο προηγούμενους στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς είχαμε κάποια θέματα στην αρχή της χρονιάς με τους τραυματισμούς. Θέλουμε να βρούμε μία καλή ροή.  Προσπαθούμε να γίνουμε όλο και καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τον τίτλο. Το άγνωστο πάντα φοβίζει. Δουλεύουμε λίγο καιρό με το σχήμα που παίζουμε τώρα. Δε θέλουμε να κοιτάμε το παρελθόν. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Τον Ολυμπιακό τον γνωρίζουμε. Έχει πολύ καλό σερβίς και μπλοκ. Είναι ένας αγώνας που θυμίζει μίνι σκάκι. Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς».

 

23-01-2024 - Καστελάνι - Τζιάβρας: «Στο dna μας είναι η κατάκτηση των τίτλων» (vid)
23-01-2024 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ. (Σούπερ Καπ, 24/1, 17:00, ΕΡΤ-3 H.D.)

Media



Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Π.Α.Ο.Κ. Μιλενκόσκι - Κοκκινάκης: «Πάμε να κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση για να διεκδικήσουμε τον τίτλο» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject