Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-10-2023

Α.Ο.Π. Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάκη Τζάρα

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γεράσιμο (Μάκη) Τζάρα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο 18χρονος διαγώνιος αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες αθλητές και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 2005 και έχει ύψος 2, 04 μ. Έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες, συμμετέχοντας μάλιστα στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18 το καλοκαίρι του 2022, στο Βαλκανικό του 2023 στην Αλβανία, καθώς και στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στη Σλοβενία το καλοκαίρι του 2023.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Μάκης Τζάρας τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα χρόνια θα αγωνίζομαι με την ομάδα της Κηφισιάς. Σίγουρα με χαροποιεί το γεγονός ότι έχω προπονητή τον Κώστα Χριστοφιδελη καθώς και ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο δίπλα του.

Σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε στην φετινή χρόνια. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεία και επιτυχίες».


Προηγούμενες ομάδες

2023-24: A.O.Π.Κηφισιάς

2018-23: Α.Ο. Πρέβεζας


Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject