Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-11-2023

CEV Cup: Ο Π.Α.Ο.Κ. αναχωρεί για το Ζάγκρεμπ, ήττες για την Μλάντοστ στο MEVZA

Rate this item
(0 votes)
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί απόψε (20/11) για το Ζάγκρεμπ΄όπου την Τετάρτη 22/11 στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τη Μλάντοστ (φωτό) στο στάδιο Dom Odbojke Bojan Stranic ZAGREB στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» του CEV Cup. Ο Δικέφαλος είχε ρεπό στο πρωτάθλημα και είχε το χρόνο για αποθεραπείες αλλά και μία καλή προετοιμασία ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της σεζόν.

 

Η κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ που θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στο κροατικό πρωτάθλημα αλλά στο πρωτάθλημα MEVZA δεν έκανε καλό ξεκίνημα και γνώρισε δύο ήττες. Για το πρωτάθλημα νίκησε τη Μλάντοστ Ρίμπολα Καστέλα με 3-1 σετ και διατήρησε το αήττητο της. Σε 7 αγώνες έχει 14 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση ενώ η Μλάντοστ Ρίμπολα Καστέλα έχει 12 και είναι στην 2η θέση μαζί με την Σεντρομέταλ.

 

Στο πρωτάθλημα MEVZA στις 14/11 ηττήθηκε στην έδρα της με 3-2 σετ από την αντίπαλο του Μίλωνα, την αυστριακή αυστριακή SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ, ενώ δύο ημέρες αργότερα γνώρισε την ήττα πάλι στην έδρα της από τη σλοβενική Μάριμπορ με 3-1 σετ. Έτσι σε 2 αγώνες έχει μόλις 1 βαθμό και είναι στην 8η θέση σε 10 ομάδες.

 

Έχει προπονητή τον Ράτκο Πέρις και στο ρόστερ της υπάρχουν 5 ξένοι. Πρόκειται για τον Σλοβάκο πασαδόρο Σάμουελ Γκοτς, τον Σλοβάκο ακραίο Λούκας Σμόλεϊ, τον Μαυροβούνιο κεντρικό Μπλάζο Μίλιτς, τον Αυστριακό διαγώνιο Κλέμενς Εσκέρ, τον Βόσνιο κεντρικό Τιομίτς Γκάιτς.

 

Διαιτητές θα είναι η Βερόνια Μιοάρα Παπαντόπολ και ο Σλοβένος Γκρέγκορ Νόβακ.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject