Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-12-2023

Φρίξος Κωτσάκης - Δημήτρης Μούχλιας: «Πιέσαμε τον Μίλωνα αλλά ήταν καλύτερος» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Τα δύο ελληνόπουλα της γερμανικής Ντούρεν, ο Φρίξος Κωτσάκης και ο Δημήτρης Μούχλιας μίλησαν για τον αγώνα με τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη:

 

Ο Φρίξος Κωτσάκης δήλωσε:

 

«Έγινε πολύ ωραίο ματς. Πραγματικά υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ωραία οργάνωση και με τα παιδιά των ακαδημιών. Συγχαρητήρια στον Μίλωνα. Μου άρεσε που το παλέψαμε και έγινε μία καλή μάχη σε όλα τα σετ. Το διασκέδασα εν μέρει, Θέλαμε την πρόκριση αλλά δεν τα καταφέραμε. Φάνηκε και στο φινάλε του 3ου πως τα παιδιά του Μίλωνα πιέστηκαν. Εάν είχαμε πάρει εμείς το 3ο σετ ίσως και να γυρίζαμε τον αγώνα και την πρόκριση. Προσωπικά το πίστεψα αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό με στεναχωρεί. Ευχαριστήθηκα όμως τον αγώνα».

«Μέχρι στιγμής έχω κάνει καλές επιλογές σε σχέση με άλλους αθλητές. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό. Όσο καλύτερος γίνομαι στόχος μου θα είναι να είμαι στην Εθνική ομάδα. Στόχος μου είναι να είμαι και στην Εθνική ομάδα. Και εννοείται πως όταν δεν είμαι πικραίνομαι όπως και όλοι οι αθλητές. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και θα περιμένω».

 

Ο Δημήτρης Μούχλιας είπε:

 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μίλωνα. Το άξιζαν. Είναι μία ομάδα πολύ δουλεμένη. Ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Εχει σταθερή απόδοση. Από τη δική μας πλευρά δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Προφανώς κάναμε κάποιες λάθος επιλογές. Πρέπει να εξετάσουμε τι κάναμε λάθος ώστε να δούμε τι έφταιξε για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Το πρώτο παιχνίδι ήταν κομβικό που το χάσαμε στην έδρα μας. Επρεπε να έρθουμε εδώ για ανατροπή. Προσπαθήσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Το πρωτάθλημα στη Γερμανία ήταν από τα πρωταθλήματα που κοίταξα πριν αποφασίσω να πάω στη Ντούρεν. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, αποτελείται από επαγγελματίες, με άψογη συμπεριφορά στους αθλητές και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει ο Μίλωνας γιατί δεν γνωρίζω τις επόμενες αντιπάλους του, αλλά έχει τα φόντα να προχωρήσει και να φτάσει πιο ψηλά».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject