Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-11-2013

«Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας ο Ζαλμάς»

Rate this item
(0 votes)
Μετά από 6,5 χρόνια άριστης και πετυχημένης συνεργασίας, οι δρόμοι του Παμβοχαϊκού με τον Νίκο Ζαλμά χώρισαν το βράδυ της Δευτέρας (11/11/2013). Ένας μεγάλος, απόλυτα πετυχημένος κύκλος κλείνει για την ομάδα του Παμβοχαϊκού. Με το Νίκο Ζαλμά στην τεχνική ηγεσία, ο Παμβοχαϊκός ξεκίνησε πριν από 6,5 χρόνια το μαγικό ταξίδι από τη Β’ Εθνική και έφτασε στα σαλόνια της Volleyleague. H 3η θέση στο πρωτάθλημα το 2012, η 2η με τη συμμετοχή στους τελικούς το 2013, η συμμετοχή στο CEV CUP ήταν μερικές από τις κορυφαίες στιγμές αυτής της όμορφης διαδρομής....
«Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας»
 
Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Κωνσταντίνος Ρωμανός έκανε την εξής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ευχαριστώντας εκ μέρους όλου του Δ.Σ. τον Νίκο Ζαλμά για την προσφορά του: "Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον Νίκο Ζαλμά για την προσφορά του στον Παμβοχαϊκό, για τις χαρές που μας έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, για το ήθος, την εντιμότητα και την αξία του. Να ξέρει πως θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας". 
 
Ζαλμάς: Κρατάω όλες τις στιγμές
 
Ιδιαίτερα φορτισμένος ο Νίκος Ζαλμάς μίλησε κι αυτός για την αποχώρησή του από τον Παμβοχαϊκό. Ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε τα 6,5 χρόνια και ιδιαίτερα τον κ. Ρωμανό. 
 
"Οικογενειακά θέματα, καθώς και επαγγελματικά, μια και η μετάταξη μου ως εκπαιδευτικός κατέστη αδύνατον να πραγματοποιηθεί, δεν μου επιτρέπουν να είμαι 100% συγκεντρωμένος, γι’ αυτό και πάρθηκε αυτή η απόφαση. Απ’ αυτά τα 6,5 χρόνια που πέρασα στο Βραχάτι κρατάω τα πάντα. Ήταν μια άριστη, δημιουργικότατη, ιδανική συνεργασία και στα εύκολα και στα δύσκολα. Το 95% των στιγμών είναι ευχάριστες και σίγουρα θα ήθελα να έχω τελειώσει με μια νίκη, ώστε να αποχαιρετήσω τον Παμβοχαϊκό με ψηλά το κεφάλ", τόνισε αρχικά ο Ζαλμάς για να προσθέσει:
 
"Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κώστα Ρωμανό, ο οποίος αποτελεί όαση στον χώρο των παραγόντων και τη διοίκηση, που με στήριξαν στα εύκολα και στα δύσκολα.  Όλους τους αθλητές με τους οποίους, συνεργάστηκα από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν μέσα και έξω από το γήπεδο. Τους χορηγούς της ομάδας για την έμπρακτη στήριξη τους, τον απλό φίλαθλο κόσμο που υποστήριξε τον Παμβοχαϊκό από τα χαμηλά ως τα ψηλά. 
 
Τέλος, θέλω να δώσω μια συμβουλή εν όψει της συνέχειας. Όλη η περιοχή, ο κόσμος, το Δ.Σ., ο πρόεδρος πρέπει τώρα σ’ αυτή τη κρίσιμη καμπή να σταθούν δίπλα στα παιδιά, όσο ποτέ άλλοτε. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και ο Παμβοχαϊκός χρειάζεται υπομονή και εμπιστοσύνη για να βρει το δρόμο του".
 
Πηγή: ΤΑΑ Παμαβοχαϊκός
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject