Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-03-2024

Αγγελόπουλος - Παπαδόπουλος - Φωστηρόπουλος: «Ιστορική επιτυχία για το Παλαιό Φάληρο, υψηλοί στόχοι στη Volley League» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος και χρηματοδότης του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Φωστηρόπουλος χαρακτήρισαν ιστορική την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Volley League και την παρθενική άνοδο της στην Volley League:

 

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Είναι κάτι εκπληκτικό για το Παλαιό Φάληρο. Είναι πρώτη φορά εκτός από το πόλο του Παλαιού Φαλήρου που ανεβαίνει στην Α1. Πόσο μάλλον που μία ομάδα ηλικίας τριών ετών ανεβαίνει στην Α1. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αθλητισμού που συμβαίνει αυτό. Αρα είμαι πολύ χαρούμενος. Η επιτυχία οφείλεται στα παιδιά που όλη τη χρονιά έκαναν που έπρεπε και στόχος πλέον είναι να κάνουμε καλή πορεία στη Volley League».

 

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Μετά την 1η αγωνιστική που ηττηθήκαμε ξέραμε πως για να ανέβουμε δεν έπρεπε να χάσουμε άλλον αγώνα. Κάναμε μία σειρά 14 αγώνων αήττητοι. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Όσο περνούσαν οι αγώνες υπήρχε όλο και μεγαλύτερη πίεση. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια σε μία κατηγορία δύσκολη και απαιτητική. Σήμερα πραγματικά αγχωθήκαμε αλλά τα καταφέραμε. Γενικά πήραμε όλα τα σκληρά ματς και αυτό δεν ήταν τυχαίο. Ο Φλοίσβος πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να αποτελέσει ισχυρή δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ. Έχει μία ισχυρή ομάδα παραγόντων που είναι δυνατή, μπορεί να στηρίξει ομάδα στα ψηλά σκαλιά της Volley League και αξίζει να είναι στο άθλημα μας».

 

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος δήλωσε: «Ολη η πόλη του Παλαιού Φαλήρου είναι περήφανη για αυτό το επίτευγμα της ομάδας βόλεϊ του Φλοίσβου. Είναι ιστορική στιγμή γιατί ο Φλοίβος είναι στη Volley League. Είναι στη μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι εξαιρετική προσπάθεια ανθρώπων που πίστεψαν σε αυτό το επίτευγμα σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα που έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Πίστεψαν πως η κοινή προσπάθεια θέλει δουλειά και συνεργασία. Με επικεφαλής τον Δημήτρη Αγγελόπουλο η ομάδα του Φλοίσβου συνεργάστηκαν με τον Δήμο και εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Οι παίκτες είναι εξαιρετικοί. Επαιξαν πολύ καλό βόλεϊ. Είμαι υπερήφανος ως πολίτης και ως δήμαρχος γιατί πλέον θα μπορώ να προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μου στο γήπεδο για να στηρίζουμε τις ομάδες μας στις μεγάλες κατηγορίες και στα μεγάλα αθλήματα τις ομάδες του Παλαιού Φαλήρου».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject