Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-12-2013

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αγγελόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Το ΤΑΑ Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Αγγελόπουλου ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην ομάδα στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλεϋ) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Αγγελόπουλο. Ο αθλητής υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας για δυο χρόνια. Η διοίκηση καλωσορίζει τον παίκτη στην οικογένεια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο πασαδορος Νίκος Αγγελοπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 06/11/1988. Ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες της ΕΑ Πατρών το 2001 και έπειτα το 2005 πήγε στην ομάδα της Παναχαϊκής με την οποία κέρδισε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική. Στη συνεχεία έπαιξε στον Ολυμπιακό και την Κηφισιά. Από το 2010 αγωνίζεται με την Παναχαϊκή στην Α2 εθνική. Το 2012 μετεγγράφηκε στον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην Παναχαϊκή την επόμενη περίοδο και να κατάκτηση μαζί της το πρωτάθλημα της Α2. Είναι 55 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και 15 φορές με την εθνική ανδρών.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject