Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-01-2014

Ο Εθνικός δίνει 1€ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την υποστήριξη του «Στο Χαμόγελο του Παιδιού». Στο εξής ένα Ευρώ από κάθε εισιτήριο στους αγώνες της ομάδας θα πηγαίνει στην ενίσχυση του ιδρύματος. Η ανακοίνωση του Εθνικού:
«Το τμήμα Βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνεχίζοντας την κοινωνική του ευαισθησία και στα πλαίσια της συνεργασίας με το "Χαμόγελο του Παιδιού" ως " αγγελιοφόρος" του από δω και στο εξής θα συνεισφέρει και οικονομικά δίνοντας 1 euro από το κάθε εισιτήριο που κόβεται στα εντός έδρας παιχνίδια και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος της Volleyleague.
Επίσης, θα υπάρχουν στις εισόδους του γηπέδου και ειδικά κουτιά "κουμπαράδες" για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και όσους άλλους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά και να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι και σε αυτή την προσπάθεια του Εθνικού, ο κόσμος θα είναι κοντά του και θα βοηθήσει!».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject