Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-03-2014

Σάκης Μουστακίδης: «Η έδρα δεν θα κρίνει και τον πρωταθλητή»

Rate this item
(1 Vote)
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης άφησε πίσω του μια δύσκολη περίοδο και έκανε νέο ξεκίνημα σύμφωνα με τον προπονητή της ακριτικής ομάδας Σάκη Μουστακίδη μετά τη νίκη με 3-1 σετ επί του Φοίνικα Σύρου.
«Ήταν ένα δύσκολο και «βαρύ» παιχνίδι για την ομάδα μου που θέλαμε να νικήσουμε. Τα καταφέραμε γιατί συνδυάσαμε δύναμη, τακτική και πάθος. Αφήσαμε πίσω τους τραυματισμούς και τα εσωτερικά προβλήματα και βγάλαμε τη δύναμη της ομάδας. Ο Φοίνικας έχει πολύ καλή ομάδα και για να νικήσουμε επιστρατεύσαμε όλες μας τις δυνάμεις. Εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στην 4αδα του πρωταθλήματος και εξασφαλίσαμε και την έξοδο μας στην Ευρώπη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Μουστακίδης είπε: «Η ομάδα μου για έξι μήνες ήταν στο κόκκινο. Ήταν λογικό να περάσουμε μία κοιλιά. Σιγά, σιγά θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Ακόμα δεν έχει τελειώσει και δεν έχει κριθεί τίποτα στην τελική κατάταξη. Είμαστε κοντά σε Ολυμπιακό και Κηφισιά και έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα με τον Φοίνικα ακόμα και στην ισοβαθμία. Η έδρα θα παίξει ρόλο αλλά δεν θα κρίνει και τον πρωταθλητή. Τα πλέι οφ θα έχουν διαφορετική ψυχολογία και θα μετρήσουν πολλά στοιχεία».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject