Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-03-2014

Χρήστος Καρβούνης: «Ο Γ.Σ.Λαμία τα κατάφερε, σας ευχαριστώ»

Rate this item
(1 Vote)
Με αφορμή το επιτυχημένο αποτέλεσμα στη Σύρο όπου ο Γυμναστικός απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό χάνοντας τον αγώνα στο τάι-μπρέικ που του εξασφαλίζει και μαθηματικά τη συμμετοχή του για ένατη (9η) συνεχόμενη χρονιά στα Playoffs του Πρωταθλήματος και την προοπτική συμμετοχής του για 10η συνεχόμενη χρονιά στη Volleyleague, o Πρόεδρος του ΓΣ ΛΑΜΙΑ προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Aξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους προπονητές, αθλητές, φυσιοθεραπευτές και τον ιατρό της ομάδας κ.Γεώργιο Γκούζια γιά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στο Πρωτάθλημα της Volleyleague για 9η συνεχόμενη χρονιά.
 
Πραγματικά πρόκειται για έναν ακόμη άθλο που πετυχαίνει ο Γυμναστικός στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, η κατάκτηση του οποίου γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογισθεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα αρχικά με την αλλαγή προπονητή πριν από ένα χρόνο, την αλλαγή και πάλι προπονητή στο μέσον της φετινής περιόδου, τα πολλά και απανωτά προβλήματα τραυματισμών που από την έναρξη του πρωταθλήματος και μέχρι και τον Φεβρουάριο προβλημάτισαν και δυσκόλεψαν την ομάδα και έδειχναν ότι η είσοδος στα Playoffs (αρχικός στόχος) θα ήταν πολύ δύσκολη.
 
Ο Γυμναστικός όμως τα κατάφερε.
 
Και τα κατάφερε με απίστευτη συνέπεια και σωφροσύνη που πιστεύω ότι τον διακρίνει τα περισσότερα αν όχι όλα τα χρόνια από το 2005 έως σήμερα.
Τα κατάφερε παρά το γεγονός ότι μεταξύ των 12 ομάδων της Volleyleague συνεχίζει τον πρωταθλητισμό με το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας, γεγονός που θα μου επιτρέψετε να γνωρίζω προσωπικά καλύτερα από όλους εντός και εκτός της πόλης μας.
 
Τα κατάφερε παρά το γεγονός ότι οι χορηγοί μας εφέτος λόγω της κρίσης μειώθηκαν δραματικά, ότι η χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε. μειώθηκε σε όλη τη Volleyleague επίσης δραματικά, ότι ο Δήμος Λαμιέων απέχει προς το παρόν από τη δέσμευση που μας δόθηκε το καλοκαίρι στο Δημοτικό Συμβούλιο για οικονομική συνδρομή και υποστήριξη στην προσπάθειά μας, ότι οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι εκείνου του Δημοτικού Συμβουλίου "ξέχασαν" ακόμη και να μας επιστρέψουν τις κάρτες μελών που τους παραδώσαμε, ότι πολλοί μας υποσχέθηκαν και λίγοι ανταποκρίθηκαν.
 
Τα κατάφερε όμως γιατί δουλέψαμε πολλοί στο μέγιστο βαθμό.
 
Γιατί δουλέψαμε πολύ και δουλεύουμε πολύ.
 
Γιατί αγαπούμε την ομάδα μας, σεβόμαστε την ιστορία της, μοχθούμε για το καλό της, μοχθούμε για το ΟΝΟΜΑ της πόλης μας που είναι ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ του ονόματος της ομάδας μας.
 
Γιατί υπάρχουν χίλιοι (1.000) κατά μέσο όρο φίλαθλοι που σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας ακολουθούν, μας υποστηρίζουν και αγαπούν πραγματικά την ομάδα μας και ίσως κι εμάς.
 
Γιατί υπάρχουν ακόμη 79.000 συμπολίτες μας που θεωρούμε ότι μας παρακολουθούν έστω από πιό μακριά και μιλούν με καλά λόγια για την ομάδα μας, ελπίζοντας ότι χρόνο με το χρόνο θα μας αγαπήσουν όπως και οι άλλοι χίλιοι.
 
Γιατί ο αθλητισμός που εμείς κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια είναι μακριά από την πολιτική και δεν έχει δεσμεύσεις ούτε εξαρτήσεις από κανένα.
Γιατί η πολιτική μας στον αθλητισμό της πόλης και γενικότερα, μας δείχνει ότι το μοντέλο που φτιάξαμε είναι επιτυχημένο και μπορεί υπό προυποθέσεις και με τις νέες συνθήκες της ζωής και της οικονομίας μας να έχει συνέχεια.
 
Εμείς συνεχίζουμε. Το ερώτημα που τίθεται είναι τι πραγματικά θα κάνετε στο άμεσο μέλλον εσείς.
 
Ο δρόμος είναι δύσκολος χρόνο με το χρόνο, μέρα με τη μέρα.
 
Εμείς συνεχίζουμε με στόχο την κατάκτηση της 5ης θέσης και την κατάκτηση του δικαιώματος συμμετοχής την επόμενη περίοδο για 5η φορά στην ιστορία μας στα σαλόνια της Ευρώπης, πέρα από τα σύνορα της πόλης και της Ελλάδας.
 
Κι όταν τελειώσουμε τον φετινό αγώνα μας, όταν θα έχουν ωριμάσει τα πράγματα, όταν ΟΛΟΙ θα κατανοήσουν πραγματικά "τί ακριβώς κάνει ο Γυμναστικός" τότε θα μιλήσουμε και πάλι κι εκεί θα πούμε πραγματικές κι αντρίκιες κουβέντες για ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
 
Τότε θα μιλήσουμε για την επόμενη μέρα και τι πραγματικά θέλουμε από εσάς αν πραγματικά κριθεί ότι μετά από όλα αυτά τα δέκα ολόκληρα χρόνια το αξίζουμε.
Τότε πραγματικά θα φανεί αν τα καταφέραμε.
 
Σας ευχαριστώ, Χρήστος Καρβούνης»
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject