Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-06-2014

Η φιέστα ανόδου της ΜΕΝΤ: «Φτάσαμε στην Ιθάκη μας» (video)

Rate this item
(0 votes)
Εκδήλωση- φιέστα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της ΜΕΝΤ για την άνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Α1. Ένα όμορφο απόγευμα για τους μπλε της Τούμπας, όπου όλοι μαζί παρέα οι συντελεστές της επιτυχίας και οι φίλοι της ομάδας γιόρτασαν για τη μεγάλη επιτυχία και φυσικά για την κούπα του πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας. Ο σύλλογος βράβευσε τους αθλητές και το τεχνικό τιμ που έκαναν το όνειρο πραγματικότητα, ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι χορηγοί που ήταν στο πλευρό της ΜΕΝΤ όλη τη χρονιά και βοήθησαν την προσπάθεια.
Επίσης, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, ενώ ξεχωριστή βράβευση υπήρξε για τον ακραίο Δημήτρη Χρυσάφη που τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα, με την οποία ξεκίνησε από τα τοπικά και έφτασε να πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος φίλων της ομάδας, γονείς των αθλητών και άνθρωποι από το χώρο του βόλεϊ που συνεχάρησαν τους συντελεστές της ανόδου, ενώ στο τέλος το κύπελλο σηκώθηκε ψηλά από τον πασαδόρο και αρχηγό Θόδωρο Μποζίδη.
 
Η φετινή χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τη ΜΕΝΤ, ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος και ένα άλλο αρχίζει με την ομάδα να ξεκινά το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν που θα τη βρει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Volleyleague.
 
Σπύρος Γκολίτσης: «Φτάσαμε στην Ιθάκη μας»
 
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι εδώ και 10 χρόνια. Φτάσαμε στην Ιθάκη μας τη Volleyleague, ελπίζω να έχουμε συνέχεια στην προσπάθειά μας. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν και μας στήριξαν με τον τρόπο τους και ήταν ουκ ολίγοι. Όλοι μαζί τα καταφέραμε και είμαστε πολύ περήφανοι γι΄ αυτό».
 
Αντώνης Δεληδημητρίου: «Ήμασταν οικογένεια και το πιστεύαμε»
 
Ο πρόεδρος της ΜΕΝΤ Αντώνης Δεληδηημητρίου δήλωσε: Ήταν μια δικαίωση πρώτα του προπονητή και μετά των παικτών, ήταν μια συλλογική προσπάθεια. Στέφθηκε με τεράστια επιτυχία καθώς πήραμε το πρωτάθλημα στις έδρες των αντιπάλων μας, Αθήνα και Ορεστιάδα και ήταν πάρα πολύ σημαντικό αυτό για τα παιδιά που προσπάθησαν και μόχθησαν για τον στόχο. Οι δυσκολίες μας περισσότερο ήταν οικονομικές, βλέπετε πως υπάρχει ψυχή από τον προπονητή και τους παίκτες και αυτή οδήγησε στο να γίνουμε μια οικογένεια, δέσαμε, γίναμε αγαπημένη οικογένεια και πήγαμε πολύ ψηλά. Ήμασταν πάντα σίγουροι για το στόχο, βλέπαμε το πείσμα του προπονητή, των παραγόντων, των παικτών και το πιστεύαμε.
Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα είπε: «Για του χρόνου, πρώτος στόχος να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στην Α1, σίγουρα την παραμονή και βλέπουμε. Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει, μεταγραφικά θα δούμε τις επόμενες μέρες. Ευελπιστούμε ότι θα πετύχουμε γιατί έχουμε την εμπειρία των ανθρώπων που απαρτίζουν τη ΜΕΝΤ, παρότι ήμαστε πρωτάρηδες στη μεγάλη κατηγορία. Ευχή μας για τον κόσμο είναι να συνεχίζει να μας στηρίζει όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια κι εμείς να ανταποδώσουμε με ακόμη καλύτερο θέαμα και μεγαλύτερες συγκινήσεις από αυτές που τους δώσαμε φέτος».
 
Δημήτρης Χατζηηλιάδης: «Είμαι υπερήφανος...»
 
Ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης που βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο στην Volleyleague είπε: «Έφτασε το ταξίδι στο τέλος με επιτυχία. Δύσκολο το ταξίδι αλλά τα καταφέραμε μέσα από αντίξοες συνθήκες και μετά από τη δεύτερη θέση στον όμιλό μας μέσω της διαδικασίας των μπαράζ όπου βγήκαμε πρωταθλητές και ανεβήκαμε. Μια δικαίωση των ανθρώπων της ΜΕΝΤ και χαίρομαι είμαι περήφανος που βοήθησα κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Ήταν μια καινούρια ομάδα, ο προπονητής προσπάθησε να φτιάξει ένα κράμα αθλητών που ήταν χρόνια στην ομάδα και κάποιων έμπειρων. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας και στο τέλος νομίζω ότι αποδείξαμε με επιβλητικό τρόπο ότι ανεβαίνουμε. Δυσάρεστη στιγμή η ήττα στην Ορεστιάδα στο πρωτάθλημα, εν τέλει αυτό μας βγήκε σε καλό καθώς πεισμώσαμε περισσότερο. Η καλύτερη στιγμή οι νίκες που κάναμε στα μπαράζ.  Είναι νωρίς να πούμε αν θα είμαι και του χρόνου εδώ, είμαι σε συζητήσεις με τη ΜΕΝΤ, υπάρχουν και άλλες ομάδες αλλά υπάρχει χρόνος και θα δούμε τι θα γίνει».

Δημήτρης Χρυσάφης: «Από το τοπικό στην Α1»
 
Ο ακραίος της ΜΕΝΤ Δημήτρης Χρυσάφης που τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα με βοήθησε και μαζί 5 χρόνια μπορέσαμε από το τοπικό και φτάσαμε στην Α1. Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά φέτος και καταφέραμε το στόχο μας. Το στοιχείο της επιτυχίας ήταν ότι ήμασταν πολύ δεμένοι σαν ομάδα, μια ομάδα που είχε αρκετούς καινούριους παίκτες αλλά στο αποτέλεσμα ήταν μια καλή χρονιά. Για μια νεοφώτιστη ομάδα πάντα στόχος είναι να προσπαθήσει να μείνει στην κατηγορία έτσι και για εμάς. Από εκεί και πέρα θα δείξει η πορεία που θα φτάσουμε».

Θεόδωρος Μποζίδης: «Πίστεψα από την αρχή στην επιτυχία»
 
Ο βετεράνος πασαδόρος της ΜΕΝΤ Θεόδωρος Μποζίδης είπε: «Ήμαστε πολύ χαρούμενοι που δώσαμε χαρά στην ομάδα της ΜΕΝΤ στον κόσμο. Το νιώθαμε κάθε απόγευμα πόσο κοντά μας ήταν ο κόσμος και στο τέλος μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε στον στόχο. Δεν ήταν εύκολο αλλά νομίζω ότι η εμπειρία και η διάθεση όλων, από τους παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση, ήταν μεγάλη και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο.
Εγώ το πίστευα συνέχεια ότι θα ανέβουμε, αλλά σίγουρα υπήρχαν κάποιοι που απογοητεύτηκαν μετά την ήττα στην Ορεστιάδα στο πρωτάθλημα με 3-0 όπου χάσαμε την πρώτη θέση. Παρόλα αυτά έμενα με κράτησε αισιόδοξο και συγκεντρωμένο, η εμπειρία μου. Ήξερα τη δυσκολία που υπήρχε και τελικά η άνοδος ήρθε μετά από τρία τουρνουά, ουσιαστικά. Δε μπορώ να πω αν ήταν θετικό ή αρνητικό ότι παίξαμε και στο τουρνουά των δεύτερων, είτε το γεγονός ότι είχαμε παίξει Παρασκευή και το Σάββατο είχαμε ρεπό (όπως είχαν πει κάποιοι) σε εκείνο το τουρνουά. Εμένα η άποψή μου είναι πως σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει συγκέντρωση και όχι κούραση, όχι κακό γήπεδο γιατί ακούστηκε και αυτό. Τα αφήνεις όλα απ' έξω και παίζεις για να κερδίσεις το στόχο, όποτε εμείς ήμαστε δίκαια στην Α1.  Μίλησα με τον κύριο Γκολίτση που μου ανέλυσε το σχέδιο που υπάρχει για την ομάδα, πίστεψα στο πρότζεκτ και δικαιωθήκαμε όλοι μαζί. Από εκεί και πέρα, είμαι διπλά χαρούμενος για την άνοδο που πανηγύρισα με τη ΜΕΝΤ στην Ορεστιάδα και την άνοδο της Ορεστιάδας μετά από πολλά χρόνια γιατί είδα ανθρώπους που πραγματικά χαρήκαν και είναι γνωστοί δικοί μου και γνωστοί στο χώρο του βόλεϊ».

Media















Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject