Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-08-2014

Εν αναμονή Καλμαζίδη, Λόουσον ο ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να αφιχθεί και ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο είναι προπονητές στην Εθνική Νεανίδων που γράφει ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωί πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ έγινε γνωστό πως ο Μπράντλεϊ Λόουσον «κόπηκε» από την 12αδα των ΗΠΑ που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας και αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη 3 με 5 Σεπτεμβρίου για να αρχίσει προπονήσεις. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν την ανακοίνωση για τους τέσσερις ξένους για να αποκτηθεί και τέταρτος ξένος με τον Ισραηλινό Σαφράνοβιτς να έχει τον πρώτο λόγο.
Επίσης, η διοίκηση του ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον Γιάννη Καλμαζίδη και τον συνεχάρη για την πρόκριση της Εθνικής Νεανίδων στην 4αδα του Ευρωπαϊκού.
 
Την Δευτέρα 25/8 και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνάντηση της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, όπου, παρουσία και του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Καλμαζίδη θα οριοθετηθούν οι στόχοι για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject