Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-08-2014

«Να κρατήσουμε τη ΜΕΝΤ στη Volleyleague»

Rate this item
(1 Vote)
Οι  δύο ξένοι της ΜΕΝΤ, ο Τζούλιαν Μπίσετ  και Τζόρνταν Ταρανντίνο μίλησαν για τις πρώτες μέρες τους στην Ελλάδα και τις φιλοδοξίες τους στη Volleyleague ΟΠΑΠ.

 

Ο κεντρικός από την Αγία Λουκία, Τζούλια Μπίσετ τόνισε: «Είχαμε ένα ευχάριστο καλωσόρισμα στην ομάδα, όλοι με υποδέχθηκαν καλά, προπονητικό τιμ και παίκτες. Ελπίζω να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα για την ομάδα.

Ο προπονητής με προετοιμάζει κατάλληλα για τη νέα σεζόν που έρχεται, ώστε να βοηθήσω στο καλύτερο δυνατό. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε αυτό το πρωτάθλημα, δε μου φαίνεται περίεργο και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω. Ελπίζω να σωθεί η ομάδα που είναι και ο στόχος της και μέσα σε αυτό να κατορθώσω κι εγώ να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι λόγοι που επέλεξα τη ΜΕΝΤ είναι πολλοί. Πρώτα από όλα ο προπονητής και ο τρόπος που με προσέγγισε, ο ατζέντης μου που με ενημέρωσε για την ομάδα και όσους ρώτησα και με ενημέρωσαν γι' αυτό το πρωτάθλημα, καθώς και όλα τα θετικά που περιμένω να δω στο πρωτάθλημα».


Ο ακραίος από τις ΗΠΑ, Τζόρνταν Ταραντίνο δήλωσε: « Όλα είναι πολύ καλά αρχικά, καλό το κλίμα, περνάω αρκετά καλά και τα παιδιά είναι μια χαρά μέχρι στιγμής. Μίλησα με τον Σπύρο Γκολίτση και τον ατζέντη μου, οι οποίοι μου ανέφεραν τα καλύτερα για την Ελλάδα και το γεγονός ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα μου να συνεχίσω σε αυτό το πρωτάθλημα. Το δύσκολο είναι να προσαρμοστώ στην αλλαγή ώρας και από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία αγωνιστικά προς στιγμήν. Το βόλεϊ  είναι το ίδιο παντού, το άθλημα που γνωρίζω και αυτό θα παίξω. Για αρχή έχουμε αρκετές ασκήσεις με βάρη, όπως το περίμενα και λόγο της προετοιμασίας και είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό το νέο ξεκίνημα. Ο στόχος είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην Volleyleague και να πετύχουμε όσο περισσότερα και καλύτερα μπορούμε ως το τέλος».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject