Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-10-2014

Οι πρώτες δηλώσεις των Ωρολογά, Δημητρούδη ως παίκτες της ΑΕΚ

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Χαρούμενοι για τη μεταγραφή τους στην ΑΕΚ δήλωσαν ο Δημήτρης Ωρολογάς και ο Γιάννης Δημητρούδης. Τα δύο νέα αποκτήματα της «Ένωσης» μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο φιλικό με την Παλλήνη δηλωσαν:

Ωρολογάς: «Δεν μπορούσα να πω όχι»

«Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Δεν συμφώνησα με τον Άρη και τότε ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ στην οποία δεν θα μπορούσα να πω όχι... Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το νέο μου περιβάλλον είναι άριστες. Βρήκα καλό κλίμα στην ομάδα και παίκτες γνωστούς μου από το παρελθόν... Με τον Πέτρογλου γνωριζόμαστε από την εθνική ομάδα και με τον Ίλιτς από την κοινή παρουσία μας στον ΠΑΟΚ... Επιδίωξη μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της».
 
 

Δημητρούδης: «Σε μεγάλο σωματείο»

δήλωσε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο σωματείο. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της, που είναι φέτος υψηλοί... Έχω παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Volleyleague καθώς είχα αγωνιστεί παλαιότερα στην Ορεστιάδα και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έτσι ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτά που θα ζητήσει ο προπονητής μας...»

video: https://www.facebook.com/video.php?v=1575311239358864&set=vb.1426302720926384&type=2&theater

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject