Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-11-2014

Ο ευρωπαίος Εθνικός κάνει αρχή από το Σόνενβερντ

Rate this item
(0 votes)
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για δεύτερη συνεχή χρονιά και για τέταρτη στην ιστορία του μετά το 1982 και το 1983 θα εκπροσωπήσει το ελληνικό βόλεϊ στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η ομάδα του Έβρου θα αγωνιστεί στη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ (Challenge Cup) στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζον 2014-15.
 
Ο πρώτος αγώνας θα δοθεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21.00 στην έδρα της TV Σόνεβερντ (TV Schonenwerd). Διαιτητές θα είναι οι Μαρκ Μπλόεμχάρντ, Μάρκο Σγκρο. To στάδιο Sportzentrum Burkertsmatt είναι λίγο πιο έξω από την πόλη Σόνενβερτ.

Η ρεβάνς θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου στις 19.00 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης.
 
Η Σονενβέρντ έχει στη σύνθεση της έναν Αυστραλό, τον Τζόρνταν Ρίτσαρντς που αγωνίζεται διαγώνιος. Προπονητής της είναι ο Ντερβισάι Μπουχάρ.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά τη νίκη του στο Βραχάτι επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ διανυκτέρευσε στην Αθήνα και σήμερα το πρωί αναχώρησε για την ομώνυμη ελβετική πόλη.

Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Παπάζογλου που ήταν κορυφαίος στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό είπε για τη νίκη στο Βραχάτι αλλά και την αναμέτρηση με τους ελβετούς: «Η νίκη μας επί του Παμβοχαϊκού κρίθηκε στο μπλοκ. Νικήσαμε σχετικά εύκολα. Ηταν μία καλή νίκη. Θεωρώ πως είναι νίκη έξι πόντων διότι ο Παμβοχαϊκός είναι μια ομάδα που έχει ίδιους στόχου με μας. Σίγουρα αυτή η επιτυχία μας ανεβάζει τη ψυχολογία για τη συνέχεια αλλά και για την αποστολή μας στην Ελβετία. Η Σόνενβέρντ δεν δείχνει μεγαθήριο αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να πάρουμε νίκη για να έχουμε εύκολο έργο στην έδρα μας. Προσωπικά είχα αποφασίσει να σταματήσω αλλά μετά τη συζήτηση που είχα με τη διοίκηση και τον Σάκη Μουστακίδη άλλαξα γνώμη. Ο εφετινός Εθνικός έχει πολλά νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και δύναμη αλλά η εμπειρία είναι βασικός παράγοντας. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και αυτό θα φανεί στο γήπεδο όταν καταφέρουμε και σταθεροποιήσουμε την καλή μας απόδοση».
 
 
 
0 - 0
TV SCHÖNENWERD Ethnikos ALEXANDROUPOLIS
1. EICHHORN Lorenz
3. LIER Florian
4. HOFSTEDE Simon
6. GIGER Reto
7. SCHNIDER Jan
8.. EICHENBERGER Noah
10. RICHARDS Jordan
11. GERBER Leandro
12. HAENGGI Chrtistophe
13. FRAME Christopher
14. DERVISAJ Leon
15. HEIMGARTNER Marco L
Head Coach: Dervisaj BUJAR
1. DALAKOURAS Konstantinos
2. KISIC Žarko
3. DARIDIS Theologos-Christos L
4. MIHALJ Ivan
7. DIMITRIADIS Thomas
8. PAPAZOGLOU Georgios
10. CUK Bozidar
11. KASAMPALIS Stavros
12. KIOSIS Christos
14. DALAKOURAS Anestis
15. ANDRIC Leo
18. KONTOSTATHIS Grigorios L
Head Coach: Athanasios MOUSTAKIDIS
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject