Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-02-2015

Δημήτρης Καζάζης: «Να διατηρήσουμε τη θέση μας στην κορυφή»

Rate this item
(0 votes)

Συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα την Παρασκευή, η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (17:00, Novasports 7), στο Ρέντη που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Η προσοχή των Πειραιωτών είναι εξ' ολοκλήρου στραμμένη στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στην οποία μοναδικός είναι η νίκη που θα διευρύνει το αήττητο που τρέχει ο Θρύλος από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Έχουμε μπροστά μας άλλη μια εβδομάδα με τρία παιχνίδια στα οποία στόχος είναι η νίκη. Ξεκινώντας από το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι η πρώτη γνωριμία των ομάδων αφού έχουν κατασταλάξει στα ρόστερ και τον τρόπο που αγωνίζονται. Θεωρώ ότι ο αντίπαλός μας είναι η ομάδα η οποία διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας στην κορυφή και να αυξήσουμε τη διαφορά. Παρότι είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει πολύ εμάς, θέλουμε τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους και για λόγους γοήτρου, όχι ότι κρίνει τίτλο αλλά να δείξουμε ότι εμείς ήμαστε πιο δυνατή ομάδα».

Στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην σημασία της παρουσίας του κόσμου στο Ρέντη:

«Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η βοήθεια του κόσμου τον οποίο θέλουμε κοντά μας. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με του πρώτου γύρου, αφού κυρίως ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός με τους δυο παίκτες που έχει ενισχυθεί, να αλλάζουν τη φιλοσοφία της ομάδας του. Εμείς το θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι και για το γόητρο και για το προβάδισμα που δίνει η νίκη για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject