Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-06-2015

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο Βούλγαρος Ομοσπονδιακός Νικολάι Ζελιάσκοφ. 

Ο 45χρονος τεχνικός είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα χάρη στην πολυετή του θητεία ως αθλητής σε πολλούς ελληνικούς συλλόγους , μεταξύ των οποίων και του ΠΑΟΚ την σεζόν 2000-2001.

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ είναι ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος προπονητής που έρχεται στον ΠΑΟΚ για να τον κρατήσει ψηλά.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου το 1970  και θεωρείται ένας από τους καλύτερους κεντρικούς που πέρασαν από το Βουλγαρικό βόλεϊ. Ως αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την οποία αναδείχτηκε τρεις φορές πρωταθλητής Βουλγαρίας και 4 φορές Κυπελλούχους. Εξίσου, σημαντική ήταν και η πορεία του στην Ελλάδα με τον Ζελιάσκοφ να στέφεται 3 φορές πρωταθλητής  και 4 φορές Κυπελλούχος Ελλάδας.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject