Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-09-2015

Γιορτή του βόλεϊ σε γεμάτο γήπεδο το 3ο τουρνουά Αιγαίου

Rate this item
(0 votes)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου θα πραγματοποιήσει το Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης Νοτίου Αιγαίου στην Σύρο με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.

Στο τουρνουά αυτό έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν ο νταμπλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ και η επί τέσσερις συνεχόμενες φορές Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Marek Durnitsa, που αμφότεροι θα αγωνιστούν και στο Champions League 2016.

Από την άλλη, ο Α.Ο Φοίνικας Σύρου και η Explorari Baia Mare της Ρουμανίας που θα συμμετέχουν στο CEV CUP.

Η Σύρος για ακόμα μια φόρα έχει «μαγνητίσει» όλα τα βλέμματα του ελληνικού βόλεϊ με την διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-4 Οκτωβρίου 2015, μιας και το νησί φημίζεται για το άθλημα αυτό.

Την Πέμπτη 24/9 δόθηκε συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, τον πρόεδρο του ΤΑΑ Αντώνη Ρούσσο, τον προπονητή του Φοίνικα Σύρου ,Ντούσκο Νίκολιτς και από τον «Συριανό» πλέον παίκτη της ομάδας, Τόμισλαβ Ντόκιτς.

Ο Γιώργος Λεονταρίτης καλωσόρισε τα ΜΜΕ και αφού τους ευχαρίστησε αναφέρθηκε για αυτή την σπουδαία διοργάνωση στο χώρο του βόλεϊ, η Σύρος είναι τυχερή που θα απολαύσει ενα Τουρνουά υψηλού επιπέδου, καθώς θα συμμετάσχουν μεγάλες ομάδες, κάτι που σημαίνει, όπως σημείωσε, ότι οι συριανοί θα παρακολουθήσουν ένα μια σπουδαία διοργάνωση.

ο αντιπεριφερειαρχης σημείωσε μεταξύ άλλων οτι είναι τιμή για την Σύρο καθώς έχουν περάσει και σαν παίκτες της ομάδας του Φοίνικα αλλά και ως αντίπαλοι αθλητές »θρύλοι» με αποτέλεσμα από αποτελεί σπουδαία διαφήμιση για την Σύρο.

Αναφερόμενος στον Φοίνικα, υπογράμμισε ότι πρόκειται για «πρεσβευτή» της Σύρου, αλλά και του Ν. Αιγαίου, ενώ κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει ηθικά και οικονομικά την ομάδα με οποιαδήποτε τρόπο μπορεί είτε αγοράζοντας κάποιο διαρκείας είτε βάζοντας κάποια διαφήμιση ακόμα και προσφορά στα λειτουργικά έξοδα της ομάδας όπως φαγητό, διαμονή κλπ.

Ο κ. Λεονταρίτης θέλησε να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς πρόσφερε δύο βιβλία σε Ντοκιτς και Νίκολιτς με την ιστορία και τις ομορφιές του Νοτίου Αιγαίο ενώ τέλος ευχήθηκε στο προπονητή ένα τρόπαιο καθώς όπως αναφέρθηκε θα πανηγυρίζουν όλα τα νησιά με μια τέτοια σπουδαία επιτυχία.

Ακόμα ο κ.Λεονταρίτης έκανε μια τοποθέτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται ότι η περιφέρεια στηρίζει μόνο το βόλεϊ των Κυκλάδων ενώ δεν δίστασε να προκαλέσει όποιον έχει αντιρρήσεις να δημοσιοποιήσει οικονομικές βοήθειες και σε άλλα αθλήματα, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια θα είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ρούσσος οποίος κάλεσε όλους τους Συριανούς να στηρίξουν την ομάδα του «Φοίνικα» ,τονίζοντας οτι η ομάδα της καρδιά μας είναι η καλύτερη διαφήμιση. Όπως είπε χαρακτηριστικά όπου πηγαίνουμε και λέμε ότι είμαστε από την Σύρο ,οι πάντες μας λένε για μια ομάδα »μοντέλο». Επίσης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα το κ.Λεονταρίτη και τον κ.Μαργαρίτη.

Ακολούθησε ο προπονητής Ντούσκο Νίκολιτς, οποίος ευχαρίστησε στην τα ΜΜΕ της Σύρου για την πρώτη επίσημη γνωριμία μαζί τους.

Αναφέρθηκε για το στάδιο της προετοιμασίας καθώς και για το διεθνές τουρνουά που θα λάβει χώρα στην Σύρο. »Πάντα υπάρχει φιλοδοξία για το αποτέλεσμα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τις υπόλοιπες ομάδες».

Την σκυτάλη πήρε ο Συριανός παίκτης και ο αγαπημένος της εξέδρας γνωστός σε όλους μας ,Τόμισλαβ Ντόκιτς όποιος ξάφνιασε τους πάντες μιλώντας ελληνικά άπιαστα. » Έχουμε 3 αγώνες μπροστά μας ελπίζω να δούμε το κόσμο στο γήπεδο και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Πηγή foinikasclub.gr

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject