Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-12-2015

Καλμαζίδης: «Μη στεκόμαστε στα περσινά...»

Rate this item
(0 votes)
Ο Γιάννης Καλμαζίδης στιε πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στον ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Δεν πρέπει να στεκόμαστε ούτε στην περσινή επιτυχία ούτε στις αιτίες του χωρισμού. Οφείλουμε να κοιτάξουμε το σήμερα και να δούμε πως θα πορευτούμε από εδώ και στο εξής. Η ομάδα προέρχεται από δύο ήττες αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσουμε από εδώ και πέρα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ζήσω από μέσα αυτή την ομάδα και τι μπορεί να κάνει. Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η απουσία του Γιάννη Παντακίδη αλλά και αυτή του Χιμένες που θα χάσει δύο ή τρια ματς».

Αναφορικά με τους στόχους ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας: «Τους στόχους θα τους θέσει αυτοί που έφτιαξαν την ομάδα. Παρόλα αυτά μετά και την περσινή πορεία δεν μπορείς να μη βλέπεις πολύ ψηλά και θα εξετάσουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και φέτος. Ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Δεν είμαι μάγος και ούτε επειδή ήρθα εγώ θα πρέπει να θεωρούν όλοι το πρωτάθλημα δεδομένο. Θα δώσω όμως τον καλύτερο μου εαυτό για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται». 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject